Over ons

Werkwijze:

Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met de kracht van speltechnieken. Wie heeft zich niet eens vastgebeten in een moeilijke puzzel of zichzelf uren verloren in een computerspel? Wanneer wij speltechnieken inzetten in onze dagelijkse werkzaamheden blijken wij in staat tot dingen die wij niet hadden verwacht.

De dynamiek van spelelementen activeert onze intrinsieke motivatie. Wij worden uitgedaagd om het beste uit onszelf te halen. Het inzetten van speltechnieken vinden wij onder andere terug binnen het onderwijs, e-learning trajecten, e-Commerce, bedrijfsprocessen en trainingen, en laten enorm positieve resultaten zien. 


Organisatie:

b-Epic is gespecialiseerd in het leveren van Magento webshops. 
Magento E-commerce is de meest uitgebreide e-commerce software die er momenteel te krijgen is. Magento bevat vele functies die andere e-commerce pakketten niet hebben. De Magento webshops worden gebruikt van kleine zelfstandigen tot aan de grootste multinationals. 

WIj zijn een team dat ervaring combineert met jong talent. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant tevreden is. Dit streven wij na doordat wij altijd goed in samenwerking blijven met de klant, zodat wij de wensen en behoeften van de klant willen waarborgen. 

Het BEpic team


Dit team staat voor u klaar wanneer u ze nodig hebt!