Artihove

Marktverbreding en webshop optimalisatie


Artihove is een internationale organisatie, gespecialiseerd in het creëren van creatieve, kunstzinnige en gepersonaliseerde geschenken. Artihove wilde haar markt verbreden door het aanboren van een direct verkoopkanaal. Een platform waarbij klanten en ontwerpers van kunst direct met elkaar in verbinding zijn. Omdat elk object maatwerk vereist, denk hierbij aan grootte, materiaal, gravering of bijvoorbeeld kleur, is er een compleet op-maat gemaakte online omgeving ontwikkeld. De ingelogde klant heeft hierbij direct contact met de maker van een kunstobject en kan op deze manier gemakkelijk zijn of haar wensen aan de uitvoerende partij kenbaar maken. Door het bouwen van deze speciale module wist Artihove een groter publiek te bereiken, dat zowel nationaal als internationaal bekendheid heeft gegenereerd.
Internationale doorontwikkeling

Het bereiken van een nieuwe doelgroep


Artihove wilde zijn online verkoop opschroeven en een stevige basis leggen voor internationale groei. En dat in een periode waarin de creatieve maakmarkt een terugval zag. Een versimpelde checkout zorgde toch voor succes. Wij trokken samen met Mollie het afrekenproces van Artihove strak, met als resultaat: hogere conversiecijfers.‘Dankzij de webshop konden we onze business ineens makkelijk opschalen, want we hadden een groter bereik zonder extra overheadkosten. Dat wakkerde ook onze internationale ambities aan.’

— Jelle van Dijk directeur van Artihove


Gelokaliseerd per regio

Externe wederverkopers kunnen zich aansluiten op het platform

Betaalmogelijkheid in/voor elke regio.


Check-out process

Optimalisatie van de klantervaring


Het betaalproces kon eenvoudiger. De vorige PSP deed niets verkeerd, maar wij wilden de hele checkout zo simpel mogelijk krijgen – inclusief de betaling. Eenvoud wordt namelijk beloond met betere conversiecijfers.

Wij denken graag met je mee!

Vragen over de klantcase of benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen?
Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.