Laat klanten hun product samenstellen in 3D!

BEpic is jouw partner voor een 3D Configurator uit Eindhoven. Laat vandaag je klanten of dealers complexe producten samenstellen

3D-configurator-render-garage

Visualiseer producten in 3D

Het product dat jij verkoopt is nodig op de markt. Hiervoor moet het goed gezien worden, daarom moet jij je producten kunnen visualiseren. Jij kan alle regels voor jouw product maken en zo ook alle details ervan.

Door dit kunnen klanten echt zien dat jouw product uniek en bijzonder is.

Met BEpic 3D configurator maak je met een klik op de knop een online canvas voor jouw oplossing. Compleet in jouw kleuren, en de kleuren van uw dealers.

3D renders
Configurator met winkel wagen met prijs en offerte
Visualiseer jouw producten en laat klanten complexe producten samenstellen

3d-configurator-render-software
3D-configurator-software-render

BEpic 3D Configurator

BEpic streeft om bedrijven winstgevender te maken. Dit doen we onder anderen door configurators met 3D modelen te maken.
Door het gebruiken van onze software kunnen wij modellen in laden en regels instellen voor producten. De 3D configurators zijn makkelijk zelf in te richten, we maken een configurator op maat met jouw wensen, maar jij kunt alles zelf nog aanpassen.

✓ Geautomatiseerde offertes met mailing
✓ Gratis leads of Leadgenerator
✓ Sales tool voor je verkopers
✓ Koppeling met webshop
3D-configurator-offerte-leads

Maak jouw team beter en maak de productervaring beter

Wanneer klanten of dealers een 3D-configurator gebruiken, is de kans 20% groter dat ze een product (ver)kopen. Het configureren betrekt een consument bij het proces en stelt hen in staat om het eindproduct hun eigen te maken. Wat goed is voor de sales!
Als je online ambities vervolgens groeien met je organisatie dan blijft onze 3D configurator het juiste systeem om mee te groeien.

Niet voor niks dat vele grote bekende merken gekozen hebben voor een 3D configurator, dat geeft toch wel een leuke exprience.

3d-configurator-software-bouwer

Configurator specialisten aanpak

Onze aanpak:

1. We sparren over de opties en features
Wat mag de klant in de configurator samenstellen? Moeten er productvereisten regels zijn, we gaan samen over alle opties heen.

2. De 3D oplossing
Wanneer jij 3D modellen kunt aanleveren nemen wij dit over en regelen we dat dit goed in onze configurator software geladen wordt. We gaan samen over alle overige opties en regels die jij wilt. Om zo tot een echte Epic oplossing te komen

3. Designen, developen en onderhouden
We designen, developen en onderhouden de configurator in verschillende browsers zodat de klant zich thuis voelt

4. Onze servicedesk houdt uw configurator nauwlettend in de gaten en blijft aanspreekpunt voor vragen of hulp en natuurlijk zijn we altijd bereikbaar voor advies.

Wil jij direct contact over jouw 3D Configurator plannen?