Breng jouw producten tot leven in 3D

Verkoop meer door jouw klanten geweldige producten in realtime te laten maken.Plan nu een gratis demo in


Bedankt! Wij zullen binnen 24 uur contact opnemen
Error, please retry. Your message has not been sent.

Wij zullen binnen 24 uur contact opnemen

Waarom zou je kiezen voor een productconfigurator?

BEpic streeft om bedrijven winstgevender te maken. Dit doen we onder anderen door configurators met 3D modelen te maken. Door het gebruiken van onze software kunnen wij modellen in laden en regels instellen voor producten. De 3D configurators zijn makkelijk zelf in te richten. Wij bouwen een configurator aan de hand van jouw wensen, wij passen namelijk ieder product geheel aan op onze klanten. Een aantal andere voordelen die een productconfigurator biedt voor jouw bedrijf zijn:

Vraag nu een vrijblijvende demo aan

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide


Visualiseer: 3D Product configurator

Klanten zijn steeds visueler ingesteld en willen zien wat ze kopen. Het product dat jij verkoopt kunnen klanten zich soms lastig inbeelden, daarom moet jij je producten kunnen visualiseren. Met een productconfigurator in 2D of 3D kunnen klanten zelf op verkenning gaan of met een verkoper aan hun zijde om te helpen bij het configureren van hun aankopen.

Met BEpic 3D configurator maak je met een klik op de knop een online canvas voor jouw oplossing. Compleet in jouw kleuren, en de kleuren van jouw dealers op deze manier kunnen klanten zien dat jouw product echt uniek en bijzonder is.


Succes behalen met een productconfigurator

Configurators maken de online verkoop mogelijk van producten die een paar jaar geleden nog als "te complex voor e-commerce" werden beschouwd. Wanneer jouw klanten of dealers een 3D-configurator gebruiken, is de kans 20% groter dat ze een product (ver)kopen. Het configureren betrekt namelijk een consument bij het proces en stelt hen in staat om het eindproduct eigen te maken. Als je online ambities vervolgens groeien met je organisatie dan blijft onze 3D configurator het juiste systeem om mee te groeien.

0 % meer verkopen

Configurator specialisten aanpak


Wij passen het product geheel aan op jouw wensen en behoeften. Elk project is namelijk uniek. Wij vinden het daarom belangrijk om samen te zitten en een optimale aanpak voor jouw project te bespreken.

1. We sparren over de opties en features
Wat mag de klant in de configurator samenstellen? Moeten er productvereisten regels zijn, we gaan samen over alle opties heen.

2. De 3D oplossing
Wanneer jij 3D modellen kunt aanleveren nemen wij dit over en regelen we dat dit goed in onze configurator software geladen wordt. We gaan samen over alle overige opties en regels die jij wilt, om zo tot een echte Epic oplossing te komen

3. Designen, developen en onderhouden
We designen, developen en onderhouden de configurator in verschillende browsers zodat de klant zich thuis voelt

4. Onze servicedesk houdt uw configurator nauwlettend in de gaten Onze servicedesk blijft ten alle tijden een aanspreekpunt voor vragen of hulp en daarnaast krijgt een u een 06 nummer van een van onze collega's. Daarnaast zij wij natuurlijk altijd bereikbaar voor advies.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Sarah Vrijdag

Als je vragen hebt kan je contact met mij opnemen van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00