Games

Banner

Games

Unieke games met verschillende speltechniekenEen hoger salaris is geen werkmotivatie

Creativiteit, autonomie en erkenning zijn dat wel.


Werkmotivatie en gamedesign.

Hoe zou het zijn wanneer iedere medewerker een stap extra zet, uit zichzelf verantwoordelijkheid neemt voor zijn taken, betrokken is bij zijn werk en fluitend zijn werk doet zonder hier als werkgever extra salaris tegenover te zetten?
Ik hoor je denken…. een utopie.
Maar geld is allang niet meer de prikkel die het ooit was om mensen harder te laten werken. Het levert niks op wat betreft extra engagement. Wanneer wij de werkplek benaderen vanuit game design dan zal het jouw verbazen hoe wij deze utopie tot een werkelijkheid kunnen verwezenlijken.

Juist wanneer creativiteit, autonomie, erkenning en zingeving in een juiste verhouding staan met elkaar ligt de weg open voor engagement en zullen medewerkers minder geneigd zijn ontslag te nemen of zich ziek te melden en zullen zij veranderingen binnen de organisatie makkelijker dragen en zich eigen maken.​


De intrinsiek gemotiveerde medewerker

Het aantal webshops is oneindig en blijft groeien, hoe kun je je dan nog onderscheiden ? Dat is wat uw business uniek maakt!
Wij zorgen voor een goed fundament, een webshop infrastructuur die alle gewenste functionaliteit bevat voor nu en in de toekomst als u flink gegroeid bent.
Op dit manier kunt u zich concentreren op uw business en

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren