De 10 voordelen van een Magento webshop


Als je op zoek bent naar de beste e-commerceoplossing, is Magento misschien iets voor jou. Hier zijn 10 van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een Magento webshop voor jouw bedrijf!

Geavanceerd & SEO vriendelijkOf je nu minder of meer producten in uw eCommerce-winkel hebt ondergebracht. Magento zal fungeren als een krachtig e-commerce ontwikkelingsplatform om aan al uw behoeften te voldoen. Het is het enige ontwikkelingsplatform voor e-commerce dat honderden en duizenden producten kan opslaan en beheren zonder enige moeiteMagento is gebouwd met het oog op SEO en daarom geeft het jouw e-commerce winkelproducten een betere kans om op verschillende zoekmachines te verschijnen.
Bovendien zijn de websites die zijn ontwikkeld met behulp van Magento zeer responsief, daarom is uw e-commerce winkel compatibel met alle apparaten en browsers.

Beveiliging & zoekmogelijkhedenMet Magento kan je jouw winkel beveiligen en eenvoudig interne toegang beheren met beveiligingsmachtigingen op meerdere niveaus. Ook kan je met het Magento-platform een secundaire wachtwoord genereren om onverwachte inbreuken te voorkomen. Verder heeft Magento CAPTCHA en PCI Data Security voor de grootst mogelijke bescherming.


Dynamische functies worden gebruikt om de zoekopdracht te verbeteren die de producten filtert op basis van de door de gebruiker genoemde parameters. Magento heeft een unieke en geweldige zoekfunctie, zoals filters voor product tags, bekeken producten, productrecensies en recentelijk vergeleken. De zoekopdracht kan ook worden gedaan op basis van de automatisch voorgestelde term.

De ontwikkeling van Magento e-commerce brengt eindeloze voordelen met zich mee, van de beveiligde winkelervaring, probleemloos productbeheer tot eenvoudige integratie met derden. Dit alles helpt om de groei van uw bedrijf te stimuleren, lees hier meer over de voordelen van Magento

Support & responsiefMagento heeft een brede gemeenschap, momenteel zijn er meer dan 312.000 leden die deelnemen aan de Magento e-commerce ontwikkelingsgemeenschap. Als gevolg hiervan is het niet moeilijk om hulp te vinden wanneer je problemen heeft met jouw door Magento shopDe websites die met Magento zijn ontwikkeld, zijn mobiel responsief, waardoor ze beter aanpasbaar zijn aan alle browsers en schermformaten. Hiermee kunnen consumenten overal en met elk apparaat winkelen.

Snel & persoonlijkDe hooge laadsnelheid van webpagina's maakt het Magento e-commerce ontwikkelingsplatform uniek onder zijn concurrenten. Het laden van een pagina heeft invloed op de verkoop- en conversiepercentages. De websites met lage snelheid leiden tot het verlaten van de winkelwagen.Over de andere geweldige voordelen van Magento-ontwikkeling gesproken: het kan eenvoudig worden aangepast. Van het uiterlijk, gevoel van de winkel, productcategorieën tot inhoud, alles kan worden aangepast met Magento. Verder biedt het platform ook een optie om op een gemakkelijke manier te kiezen uit een verscheidenheid aan betaling, verzending en talen die bij jouw klanten past. Met het Magento ontwikkelplatform is dus bijna elke functionaliteit op jouw e-commerce website mogelijk. Daarnaast zijn er ook veel plug-ins beschikbaar die helpen bij het verbeteren van de functionaliteit van jouw online winkel.

GroeimogelijkhedenMagento biedt een groot potentieel om meerdere websites te hosten op een enkel admin/back-end paneel. Met andere woorden kun je met Magento verschillende webwinkels vanuit één beheersysteem te onderhouden. Je hoeft daardoor dus niet meer van iedere losse webwinkel de logingegevens te onthouden, maar kunt met één gebruikersnaam en één wachtwoord al je shops onderhouden. Zo kunnen algemene aanpassingen zoals een adreswijziging in één keer worden doorgevoerd, maar kun je natuurlijk ook nog steeds winkel-specifieke zaken aanpassen.


De meeste platforms ondersteunen niet meerdere valuta's en talen. Maar met Magento ondersteunt jouw webshop alle valuta's en talen wereldwijd. Een van deze functies van het Magento eCommerce-platform zal waardevoller zijn voor winkels die zich richten op een breed geografisch publiek.


Ik hoop dat je van de bovenstaande voordelen hebt begrepen dat Magento een geweldig e-commerceplatform is om aan al je online winkelvoorkeuren te voldoen.
De ontwikkeling van Magento e-commerce brengt eindeloze voordelen met zich mee, van de beveiligde winkelervaring, probleemloos productbeheer tot eenvoudige integratie met derden. Al deze helpen om de groei van uw bedrijf te stimuleren.


Meer weten over een Magento webshop? Neem contact met met me op!
Valentijn van Tongeren
Operations manager

Als je vragen hebt kan je contact met mij opnemen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00

Benieuwd wat Magento voor jouw bedrijf kan beteken?