Magento Expert Second opinion

Daag ons uit met uw Magento webwinkel


  • 'één Magento Expert alstublieft' ?!

  • Heb je een helpende hand nodig voor het live gaan?

  • Of ben je al live en ervaar je veel problemen en onzekerheden?


Je kunt dan ook bij ons aankloppen, wij zullen zo zorgvuldig mogelijk de aanpassingen checken en geven je een volledige beoordeling op de werkende onderdelen en fouten van je webshop en zelfs eventuele code.
Stuur ons een verzoek voor een second opinion of quickscan!

Verzoek versturen

Waarom een Magento Webwinkel audit?

Het is belangrijk om de bedreigingen en zwakke plekken van jouw webshop te kennen. Onze audits hebben betrekking op het technische, zoals beveiliging, maar ook op het visuele, zoals gebruikerservaring en interface. Met deze audit bent je op de hoogte van de huidige zwakke plekken en weet je hoe je deze kunt verhelpen. De resultaten van de audit zullen je diepgaande informatie geven over uw webshop in een klantvriendelijke taal.

  • Wij bekijken je webwinkel en geven je advies over wat er niet goed gaat

  • Onze Magento 2 Developers helpen je wensen ook te realiseren, doordacht en robuust. Zoals het hoort.
Dit zal jou helpen de impact van verschillende problemen en verbeterpunten te begrijpen. Je hoeft niet meer te raden wat er kan worden verbeterd om het beste uit de website te halen.

Magento webshop audit van magento Expert

Wie anders kan betere inzichten geven in de kwaliteit van uw Magento webshop dan degenen die dagelijks met Magento werken? Wij hebben veel bedrijven geholpen met het bouwen van hun magento webshop, met deze bedrijven hebben wij nog steeds een nauwe samenwerking. Door onze ervaring en kennis met het bouwen en de support van magento webshops herkennen wij snel problemen en identificeren wij snel verbeterpunten.

Magento Specialist Klantcases

BEpic heeft geholpen om een PIM systeem te implementeren om vanuit één plek alle productgegevens in 20 talen te kunnen beheren. "Door BEpic is de tijd voor het maken van een catalogus meer dan gehalveerd"

Klant SerencoPIM Integratie Magento 2

Van Dijk de eigenaar van Artihove wilde dieper gaan met het optimaliseren van zijn checkout. Van Dijk koos BEpic: "Zij zijn gespecialiseerd in webshops. Het is hun taak om onze conversieratio's te verbeteren."

Klant ArtihoveConversiehulp van BEpic

Een totaaloplossing op basis van Magento. BEpic de magento specialist heeft Outletboulevard geholpen hierbij. De naam zegt al wat outletboulevard is, hun zijn een outlet webwinkel

Klant Outlet BoulevardMagento 2 Oplossing

Naast de 2 Experience centers en 2 winkels heeft Levix een webshop. Deze webshop had doorontwikkeling nodig, na enige tijd heeft Levix de partij BEpic ingeschakeld om deze doorontwikkeling te realiseren

Klant LevixMagento 2 Doorontwikkeling


Een snelle quick scan


Met een snelle quick scan ontvangt jij een beknopt overzicht van kwetsbaarheden. Met onze quick scan bieden wij je een inzicht in de problemen die zich aan het oppervlak bevinden. Wij zullen uw website scannen en vervolgens een overzicht aanbieden op basis van enkele onderwerpen zoals laadsnelheid en andere kwetsbaarheden. Bij een quickscan zal er dus naar de meest voorkomende kwetsbaarheden gekeken worden.

Hoe presteert jouw website of webshop? Vraag een quickscan aan en krijg antwoordt op jouw vragen
Wil je weten hoe jouw website of webshop presteert? Wij vertellen het je graag! Gebruik het contactformulier om je gegevens in te vullen en selecteer waar je advies over wil. Wij doorlopen jouw site volledig. Vervolgens neemt één van onze digitale adviseurs met jou contact op om de resultaten te bespreken.
Ik heb interesse!


Expert Webshop Audit Process:

Is jouw magento up to date?

Heeft je Magento 2 webshop een upgrade nodig? Het is belangrijk om zo snel mogelijk te upgraden naar de nieuwste Magento 2-versie.

Regelmatig updaten van je Magento webshop brengt je niet alleen de nieuwste features, maar ook security fixes, wat erg belangrijk is voor de veiligheid van je Magento store. Het niet bijwerken van je Magento kan niet alleen resulteren in slechte prestaties, maar het maakt je winkel ook een gemakkelijk doelwit voor hackers. Daarom het belangrijk om veilig en up-to-date te blijven. Je moet altijd uitkijken naar de nieuwste M2-versie en deze bijwerken.

In een notendop,
Uit alle nuttige informatie hierboven, hopen we dat je de redenen hebt waarom je een Magento 2 update zou moeten uitvoeren met de nieuwste versie en daarbij kunnen wij jouw helpen.

Wij staan altijd open voor vragen, stel jouw vraag aan onze Magento Expert
Valentijn staat voor je klaar!