Magento Onderhoud

Magento onderhoud nodig?
BEpic bestaat uit een team van Magento specialisten, grafisch ontwerpers en online marketingexperts.
Wij beheren tientallen Magento shops en kunnen jouw webshop verder helpen.


Ervaring van onze klant:

Van Dijk koos BEpic: "Zij zijn gespecialiseerd in webshops. Het is hun taak om onze conversieratio's te verbeteren."- Van Dijk de eigenaar van Artihove wilde dieper gaan met het optimaliseren van zijn checkout.

Serenco koos BEpic: "Door BEpic is de tijd voor het maken van een catalogus meer dan gehalveerd"- BEpic heeft geholpen om een PIM systeem te implementeren om vanuit één plek alle productgegevens in 20 talen te kunnen beheren.


Magento Webshop Onderhoud

Hier bij Magento Specialisten B-Epic kennen wij het grote probleem: Je hebt een Magento webshop geopend en je hebt het behoorlijk goed gedaan. Goed geïnstalleerd, geconfigureerd met BTW, de taal werkte zelfs prima en je eerste producten en categorieën zijn er al, maar dan loop je tegen wat problemen aan. Je ontvangt niet de juiste verzendkosten, je orderbevestigingen komen er niet uit of de betaalmethodes werken niet.

Het onderhoud proces is zorgvuldig samengesteld om uw bedrijf aan te passen met organisatie- en prioriteitsbeheer. We willen uw bedrijf zien slagen en om resultaten van hoge kwaliteit te verzekeren, zullen we u bij elke stap bijstaan. We besteden veel aandacht aan details zoals gebruiksvriendelijkheid en het webverkeer op de webshop, die de belangrijkste voorstanders zijn van wat onze support zo succesvol maakt. Blijf de concurrentie voor met onze Magento onderhoud!

Magento 2 Developer

Wij helpen u graag om uw huidige webshop te optimaliseren en resultaat te realiseren.
Diensten die we leveren:
Er zijn veel verschillende bedrijven die Magento 2-services aanbieden maar we zien ook hoe deze kunnen worstelen met zaken als;

 • Magento 2 extensie installatie
  Wij zijn ervaren met veel modules, voor de afrekening pagina maar ook rondom het onderwerp van marketing zoals koppelingen met Tag manager.

 • Magento 2 core updates
  Magento blijft update daarom moet jij jouw magento 2 systeem up to date houden, wij kunnen je hierin ondersteunen een Magento 2 Webshops updaten wij voor veel klanten.

 • Magento 2 composer errors
  Heeft jouw Magento 2 webshop last van errors of foutmeldingen dan kunnen wij dit analyseren en oplossen

 • Magento 2 problemen
  Het zichtbare deel voor de bezoeker van uw webshop heeft een probleem, mischien staan foto's compleet niet naar behoren meer maar vroeger wel, dit is onderdeel van front-end deployments hierin kunnen we helpen

 • Magento 2 composer errors
  Heeft jouw Magento 2 webshop last van errors of foutmeldingen dan kunnen wij dit analyseren en oplossen

 • Magento 2 Back-end problemen

 • Magento 2 Server requirements

Wat bieden wij onze klanten

Hier bij Magento Specialisten B-Epic waarderen we de visie en creatieve vindingrijkheid van onze klanten.
Daarom werken we zij aan zij met onze klanten om het beste support te bieden dat past bij hun bedrijfsstrategie. We geloven in het blijven bereiken van onze klanten, zelfs nadat de klus is geklaard, en behandelen hun bedrijf echt alsof het de onze is.

Het support proces is zorgvuldig samengesteld om uw bedrijf aan te passen met organisatie- en prioriteitsbeheer. We willen uw bedrijf zien slagen en om resultaten van hoge kwaliteit te verzekeren, zullen we u bij elke stap bijstaan. We besteden veel aandacht aan details zoals gebruiksvriendelijkheid en het webverkeer op de webshop, die de belangrijkste voorstanders zijn van wat onze support zo succesvol maakt. Blijf de concurrentie voor met onze Magento Support!

1. Een standaard Magento ontwikkelpakket
2. Nieuwe technologische ontwikkelingen
3. Bijwerken, wijzigingen en verbetering van een bestaand Magento systeem.
4. Vragen stellen rondom Magento
5. Advies van gecertificeerd Magento partner