Meer omzet uit jouw website halen met A/B testen


Wil jij meer omzet met hetzelfde aantal bezoekers? Bezoekers die op jouw website komen en direct afhaken kosten geld! Het is ons doel om jouw bezoekers beter te laten converteren. Door het verzamelen van relevante data en het toepassen van neuromarketing, wordt de website verbeterd en behalen bezoekers gemakkelijker hun doel.Test, meet en verbeter!


Ieder bedrijf is anders en staat voor verschillende uitdagingen. Dat weten we bij BEpic maar al te goed. Daarom bieden wij op maat pakketten aan afhankelijk van wat jouw organisatie nodig heeft.


Enterprise
8 A/B testen
Inventarisatie gesprek
Diepgaande analyse
Persoonlijke presentatie met resultaten
Multivariatie testen
Professional
6 A/B testen
Inventarisatie gesprek
Diepgaande analyse
Persoonlijke presentatie met resultaten
Multivariatie testen
Start
4 A/B testen
Inventarisatie gesprek
Rapport met resultaten
-
-

Hoe gaan wij te werk?


Omdat we ervan overtuigd zijn dat je tevreden zal zijn met onze samenwerking mag je bij op ieder gewenst moment opzeggen.

Lange wachttijden op de servicedesk? U krijgt het mobiele telefoonnummer van uw persoonlijke contactpersoon. Wel zo makkelijk!

Een data-driven aanpak, wij denken vanuit rendement en klanttevredenheid en willen alles meten om vervolgens te kunnen verbeteren.
Succesvolle klantcase


Voor Artihove voeren wij A/B testen uit op hun website. Op hun website verkopen zij kunst en geschenken. Door het design van de homepage lichtelijk aan te passen middels een A/B test hebben wij het mobiele conversie percentage verhoogd met maar liefst 27%. De hypothese achter de A/B test is dat het verminderen van afleiding zorgt voor meer conversie.


0 %
Geen developer of marketeer nodig


Wij hebben ons A/B test proces zo ingeregeld dat er geen steun of bijdrage nodig is van jouw developers of marketeers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over extra druk op jouw team.

Benieuwd hoe we kunnen helpen? Neem gerust contact op.

+040 283 94 41

info@b-epic.nl

Torenallee 45 5617BA, Eindhoven

Wij staan altijd open voor vragen, stel jouw vraag aan onze CRO expert.
Sarah staat voor je klaar!

Ontmoet Sarah onze CRO expert
Share