Een Full stack Developer inhuren? Wij regelen het voor je!

Heb je een Full-Stack ontwikkelaar nodig voor een betaalbare prijs? Bepic kan je helpen bij het opzetten van je ontwikkelteam wij hebben ervaring met getalenteerde softwareontwikkelaars. Wij zetten onze developers in voor veel grote projecten, met de ervaren developers en ons project managment komt elk project tot een mooi geheel.

Freelance full stack developer inhuren?

BEpic helpt bedrijven bij het opzetten van ontwikkelteams met de hulp van getalenteerde softwareontwikkelaars. Vaak komen bedrijven bij ons nadat ze al met een freelancer hebben gewerkt en tegen enkele problemen zijn aangelopen zoals gebrekkige communicatie en te lange doorlooptijden.
Of je nu op zoek bent naar een parttime ontwikkelaar of een fulltime dedicated team, we richten de processen en procedures in die ervoor zorgen dat het werken met ontwikkelaars een winstgevende onderneming wordt voor uw bedrijf. Dit onderscheid de Bepic developers van de freelancers.
Full Stack Developer

Developer inhuren

1. Waar ben je naar op zoek
Deel je technische eisen en wensen en je doelstellingen van je product of project.
2. Interview
Binnen enkele dagen tot een week regelen we een interview met een developer zodat je zelf overtuigd kunt raken.
3. Aan de slag
We maken afspraken over de samenwerking en we starten een testopdracht. Zonder risico, betaal alleen als je tevreden bent.
Full Stack Developer inhuren

Een solide partner in full stack development

Bepic bied developers met ervaring, BEpic wordt gerund door ontwikkelaars en we selecteren de ontwikkelaars die het best passen bij onze klanten. Deze groeien niet aan de bomen, daarom hanteren we de hoogste standaarden bij het selectieproces. Alle ontwikkelaars spreken vloeiend Engels en Nederlands, omdat we weten dat communicatie een belangrijk onderdeel is van het project.

Zo werkt het als je via ons een Full stack developer inhuurt

We gaan eerst in gesprek over wat je doelstelling is daarna volgt de vraag of de software slechts tijdelijk gebruikt zal worden, bijvoorbeeld voor een specifieke marketingactie.

Afhankelijk van je doelstellingen maak je een keuze wat je aan de developers wilt uitbesteden en wat je zelf blijft doen.

BEpic kan hierbij een efficiënte partner zijn door het bieden van developers. Bepic werkt met het scrum process. Wij managen de verwachting van de stakeholders en beheren de backlog met stories op basis van de behoefte van de gebruikers. Hierbij wordt rekening gehouden met de kwaliteit voor de gebruikersbeleving, maar ook voor de gebruikte technieken onder de motorkap

ontwikkelaars-te-huur-b-epic-programmeur-huren

Flexibele inzet van developers

Naast de initiële investering in ontwikkelaars voor Full Stack software zal het systeem ook onderhouden moeten worden, er zijn updates nodig en zullen er soms nieuwe wensen ontstaan.
Dit kan je zelf doen als het bijvoorbeeld content is, als het development werk is kan je altijd ons weer contacteren en dan zullen wij het uitvoeren.

Developer inhuren voor jouw project?
✓ Wij zorgen voor een match