Outletboulevard

Overgang naar Magento


Outletboulevard geeft je de mogelijkheid om lekker te shoppen, voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is. Je krijgt de mogelijkheid om iets extra’s te doen, zonder dat het je meer kost. Outletboulevard verkoopt uitsluitend nieuwe producten met volledige fabrieksgarantie waarvan de verpakking verbroken of beschadigd kan zijn. Ze bieden een uitgebreid assortiment, van koptelefoons en oordopjes tot aan fitness artikelen. Dit alles tegen ontzettend scherpe prijzen. De naam zegt het al, het is een outlet webwinkel.
Kassakoppeling

De brug tussen de offline en online winkel.


Voor Outletboulevard hebben wij een kassakoppeling gerealiseerd. De combinatie van een fysieke winkel met een webshop vereist namelijk een kassa die gekoppeld is met (de voorraad van) de webshop. Nu worden de orders altijd direct afgehandeld!Zorgeloze overgang naar Magento
Wegens het succes van Outletboulevard heeft BEpic geadviseerd om de bestaande webshop om te bouwen naar een Magento systeem. Dit maakt Outletboulevard klaar voor de verwachte groei in de toekomst. We hebben samen een selectie gemaakt voor een professionele hosting partij (Magehost Pro) die gespecialiseerd is in Magento hosting, zodat we Outletboulevard volledig kunnen ontzorgen over de techniek en ze zich volledig kunnen richten op de werkelijke business.
Externe koppelingen

Grote efficiëntieslagen en kostenbesparingen


Efficiënt gebruik maken van diverse vervoerders en externe verkoopkanalen zorgt voor verdere optimalisatie van de business van Outletboulevard.

Wij denken graag met je mee!

Vragen over de klantcase of benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen?
Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.