Magento Expert Second opinion

Daag ons uit met uw Magento webwinkel


  • 'één Magento Expert alstublieft' ?!

  • Heb je een helpende hand nodig voor het live gaan?

  • Of ben je al live en ervaar je veel problemen en onzekerheden?


Je kunt dan ook bij ons aankloppen, Wij zullen zo zorgvuldig mogelijk de aanpassingen doorkijken en geven je een volledige beoordeling op de werkende onderdelen van je webshop en de fouten in je webshop en zelfs eventuele code.
Stuur ons een verzoek voor een second opinion!Top, we hebben je bericht ontvangen
Oops! We hebben je bericht niet ontvangen


Magento webshop audit van magento Expert

Wie anders kan betere inzichten geven in de kwaliteit van uw Magento webshop dan degenen die dagelijks met Magento werken? Wij hebben veel bedrijven geholpen met het bouwen van hun magento webshop, met deze bedrijven hebben wij nog steeds een nauwe samenwerking. Door onze ervaring en kennis met het bouwen en de support van magento webshops herkennen wij snel problemen en identificeren wij snel verbeterpunten.
magento-2-second-opinion

Waarom een Magento Webwinkel audit?

Het is belangrijk om de bedreigingen en zwakke plekken van jouw webshop te kennen. Onze audits hebben betrekking op het technische, zoals beveiliging, maar ook op het visuele, zoals gebruikerservaring en interface. Met deze audit bent je op de hoogte van de huidige zwakke plekken en weet je hoe je deze kunt verhelpen. De resultaten van de audit zullen je diepgaande informatie geven over uw webshop in een klantvriendelijke taal.

  • Wij bekijken je webwinkel en geven je advies over wat er niet goed gaat

  • Onze Magento 2 Developers helpen je wensen ook te realiseren, doordacht en robuust. Zoals het hoort.


Dit zal jou helpen de impact van verschillende problemen en verbeterpunten te begrijpen. Je hoeft niet meer te raden wat er kan worden verbeterd om het beste uit de website te halen. Over onze plan van aanpak lees je meer op het einde van deze paginaExpert Webshop Audit Process:


Is jouw Magento up-to-date?

Heeft je Magento 2 webshop een upgrade nodig? Het is belangrijk om zo snel mogelijk te upgraden naar de nieuwste Magento 2-versie.

Waarom je je Magento webshop moet updaten

Regelmatig updaten van je Magento webshop brengt je niet alleen de nieuwste features, maar ook security fixes, wat erg belangrijk is voor de veiligheid van je Magento store. Het niet bijwerken van je Magento kan niet alleen resulteren in slechte prestaties, maar het maakt je winkel ook een gemakkelijk doelwit voor hackers.

Daarom het belangrijk om veilig en up-to-date te blijven. Je moet altijd uitkijken naar de nieuwste M2-versie en deze bijwerken.

In een notendop,

Uit alle nuttige informatie hierboven, hopen we dat je de redenen hebt waarom je een Magento 2 update zou moeten uitvoeren met de nieuwste versie en daarbij kunnen wij jouw helpen.


Top, we hebben je bericht ontvangen
Oops! We hebben je bericht niet ontvangen


Wij staan ook open voor vragen, stel de vraag aan een Magento Expert
Valentijn staat voor je klaar!