Stagefreaks

your professional stage & safety equipment

Stabiele en beheersbare e-commerce legt bij de ondernemer de focus op het bedrijf


Stagefreaks voor evenementenbranche
Safetyfreaks voor steigerbouw
Nummer 1 in veiligheid

Doel van Stagefreaks is veiligheid.

Veiligheid bij steigerbouw, toegankelijk voor iedereen. Organisaties van evenementen, bedrijven en vooral ook Zzp-ers. De beste leverancier op gebied van kwaliteit en betaalbaarheid, vindbaar binnen 3 klikken.BEpic ontzorgt in technologie, zodat de klant de koers kan bepalen.

BEpic aanpak


1. Audit
Voordat BEpic een webshop in beheer neemt doen we een technische controle. De webshop wordt op 121 punten gecontroleerd op kwaliteit en beheersbaarheid. De resultaten leidden tot een adviesrapport voor de korte- en langere termijn.
2. Optimalisaties
We voerden een aantal verbeteringen door die leiden tot hogere omzet en lagere kosten. Verbeteringen aan de gebruikersvriendelijkheid die zorgen voor hogere conversies, uitbreiding assortiment middels bundels en daarnaast technische verbeteringen die zorgen voor stabiliteit en lagere beheerkosten.

3. SLA
We hebben de website in beheer genomen op basis van duidelijke afspraken. 24x7 geautomatiseerde monitoring maakt het mogelijk om op problemen te kunnen anticiperen voordat deze daadwerkelijk optreden.


Wat hebben we bereikt?


Efficiënte winstgevende webshop die klaar is voor een flinke omzetgroei. Een samenwerking tussen het team van de klant met het team van BEpic op verschillende niveaus:
- Klant met focus op ondernemen kan sparren met de account manager over strategie.
- ProductOwner die de vertaalslag maakt van ondernemer naar e-commerce oplossing werkt samen met ontwikkelteam en zorgt voor backlog.
- Marketing team wordt gevoed met analyse resultaten en voert samen met ontwikkelteam a/b testing uit voor conversieoptimalisatie.

Ook zij zijn ergens begonnen

Achtergrond van Stagefreaks

StageFreaks is opgericht door Freek Noordenbos, een doorgewinterde professional in de evenementenbranche. Na een ongeval tijdens een klus moest hij een paar weken thuis herstellen. Dit opende zijn ogen voor het belang van veiligheid op de werkvloer, en zo ontstond Stage Freaks. De thuishaven voor evenementen bouwers voor advies, trainingen en kwalitatieve PBM’s en meer. Met Freeks ervaring in de evenementenbranche hebben we een compleet assortiment samengesteld dat voortdurend wordt aangepast aan de behoeften van de niche. Of je nu een technicus, rigger, sitecrew, steigerbouwer of decorbouwer bent, bij Stage Freaks helpen we je om je werk eenvoudiger en veiliger uit te voeren.
Wij denken graag met je mee!

Vragen over de klantcase of benieuwd hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen?
Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer.

Congratulations. Your message has been sent successfully.
Error, please retry. Your message has not been sent.