Nieuw

Thuisgebracht

Scroll naar beneden voor meer info

Maatwerk Magento webshop met een app

Een op maat gemaakte Magento webshop met een eigen app op basis van React Native, maakt www.thuis-gebracht.nl tot een van onze meest unieke projecten tot nu toe! Gemaakt voor Jeffrey (eigenaar van Thuisgebracht) die elke dag een fruit- of groentepakket bij zijn klanten thuis bezorgd, kost het handmatig aanmaken van elke order veel tijd. Daarom is er een Magento webshop gemaakt die voor Jeffrey de order automatisch doorstuurt naar zijn systeem waardoor hij elke dag per regio een paklijst kan exporteren om de volgende dag goed voorbereid de desbetreffende regio's kan afgaan om daar te bezorgen.

Franchisers

Samen met zijn franchisers die de prijzen zelf aan kunnen passen per product per regio en vervolgens een route kunnen exporteren naar een routeprogramma waar een automatische koppeling mee gemaakt is maakt dit natuurlijk extra handig!

Applicatie

Daarbij is voor de mensen die een bestelling willen doen een app gemaakt in react native zodat deze extra 'smooth' werkt op ALLE apparaten, de producten die hieruit opgehaald worden komen rechtstreeks uit Magento door middel van een handige koppeling. Ook kunnen mensen zonder de app te verlaten een aankoop doen in hun regio die gelijk in het Magento systeem geladen wordt.

Eigenschappen

  • Ontwikkeld in React Native, tegelijk voor Android en iOS.
  • Gamified elementen als Unieke Userinterface zorgend voor intrinsieke motivatie.
  • Custom module voor het koppelen van postcodes aan regio's
  • Custom module om een paklijst te genereren per regio
  • Custom module om prijzen per franchiser aan te passen
  • Custom code geschreven om franchisers af te schermen van andere franchisers
  • Custom module geschreven om een regio's aan te kunnen maken en beheerders aan de regio te koppelen evenals postcodes.
Laat ons weten wat u van dit project vind.
Kijk ook naar onderstaande projecten