Magento Specialisten Eindhoven

Magento-2-webshop-eindhoven-bouwers

B-Epic uw Specialist voor een Magento Webshop uit Eindhoven. Wij zijn Magento 2 certified, en geloven in omzetgroei met een magento 2 webshop!


Je weet dat je een e-commerce systeem wilt ontwikkelen, maar welk platform is nu de juiste keuze? Ik kan een bestaande webshop huren, maar dan blijf ik gebonden aan een leverancier.
Vrijheid en flexibiliteit zijn belangrijk voor mijn onderneming.
Magento 2 is een open-source E-Commerce platform. Het is een heel flexibel webwinkelsysteem dat compleet geoptimaliseerd is voor E-commerce als je van plan bent om hard te groeien.

Een goed e-commerce systeem vergt een forse investering, dus een flink risico als ik de verkeerde keuze maak.

Wij realiseren bij Bepic zijn de Specialist voor een magneto webshop hogere conversiecijfers voor onze klanten, check bijvoorbeeld de klantcase met Mollie

Webshop-Eindhoven-specialisten-Magento e-commerce

Waarom een Magento webshop?

De Magento specialisten uit Eindhoven zijn gespecialiseerd in totaaloplossingen op basis van Magento.

‘Dankzij de webshop konden we onze business ineens makkelijk opschalen, want we hadden een groter bereik zonder extra overheadkosten. Dat wakkerde ook onze internationale ambities aan.’


— Jelle van Dijk directeur van Artihove

Magento wordt door een enthousiaste community van open source programmeurs continu doorontwikkeld en is daarom vrij van licentiekosten. Dat brengt de drempel voor de eerste investering aardig omlaag. De basis software bevat alle functionaliteit die nodig is voor een compleet e-commerce systeem zodat u online aan de slag kunt.

Een bibliotheek aan uitbreidingen maken het mogelijk om het aan te passen aan jouw specifieke wensen of koppelingen met andere systemen die je al gebruikt.

Wat kan Magento voor mijn bedrijf betekenen?

Als je online ambities vervolgens groeien met je organisatie dan blijft Magento het juiste systeem om mee te groeien. Of je nu meerdere shops wilt maken, internationale plannen hebt of direct wilt koppelen met een partnerkanaal, het blijft het juiste systeem.

Niet voor niks dat vele grote bekende merken gekozen hebben voor Magento e-commerce, dat geeft vertrouwen.

Magento 2 is een platform voor echte ondernemers. Wil je grraag alles kunnen inzien als het gaat om cijfers en voorraden, zonder teveel moeite? Een Magento 2 webshop gebouwt bij B-epic krijg je tools om je webshop bij te houden van content, omzet tot voorraad tools. Magento 2 is zeer schaalbaar uit zichzelf hierdoor kan je een robuuste webshop maken en daar verder op bouwen voor de toekomst. Het is dus zeer schaalbaar en ook nog eens gebruiksvriendelijk. Deze aspecten maakt magento geschikt voor echte ondernemers! Is er iets niet duidelijk over het systeem dan kan je altijd ons even bellen voor uitleg, zo helpen we jouw om probleemloos magento te leren

Magento specialisten uit de regio

BEpic is een reseller van Adobe Magento. Als BEpic zijn we gespecialiseerd in totaaloplossingen op basis van Magento, we ontzorgen u als klant van A tot en met Z. We blijven ondersteunend op een manier dat je zelf in staat bent de regie te blijven houden. Een partner uit regio Eindhoven, lekker dichtbij.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom adviseren wij je om even na te denken over wat je wilt. Als je hierbij hulp wilt kan je altijd bij ons terecht om een kopje koffie te drinken en om echt eens te sparren over welke opties perfect aansluiten op jouw onderneming. Wij hebben al een lijst met a href="https://b-epic.nl/#:~:text=omzetgroei%20kan%20realiseren.-,Klantcases,-Voorbeelden%20waar%20wij">klant cases van de maakindustrie tot planten verkoop. Wij kunnen vrijblijvend met je meedenken over wat nou echt bij jouw onderneming past.

Magento specialisten aanpak

Een Magento webshop gebouwt door B-epic krijg je tools om je webshop bij te houden van content tot voorraad tools. Magento is zeer schaalbaar uit zichzelf hierdoor kan je een webshop maken in magento en daar verder op bouwen voor de toekomst. Het is dus zeer schaalbaar en ook nog eens gebruiksvriendelijk deze aspecten maakt magento geschickt voor echte ondernemers!

Onze aanpak:
1. We bespreken je plannen kritisch en komen met een vrijblijvend advies.
2. Je krijgt huiswerk voor het verzamelen van producten en gegevens.
3. Jouw e-commerce systeem ontwikkelen we samen, wij de techniek en jij de inhoud als je dat zelf wilt doen.
4. Als alles klaar is dan helpen we je van de kant af duwen met een strategisch plan.
5. De techniek blijft onder onze aandacht voor zowel hosting als onderhoud.
6. Uiteraard blijven we aanspreekpunt, voor alles.

Is er iets niet duidelijk over het systeem dan kan je altijd ons even bellen voor uitleg, zo helpen we jouw om probleemloos magento te leren.
magento-specialisten-eindhoven

Wilt u eens vrijblijvend sparren over uw eCommerce plannen?