,

ElasticSearch: de Magento 2-module die zoekopdrachten omzet in verkopen

ElasticSearch: de Magento 2-module die zoekopdrachten omzet in verkopen

Een van de populaire voorbeelden van Magento 2-modules is ElasticSearch. Deze module is ontworpen om zoekopdrachten om te zetten in verkopen door klanten direct de meest relevante zoekresultaten te tonen.

ElasticSearch biedt ondersteuning voor volledige tekst en volledig meertalig zoeken op de hele website. Dit betekent dat klanten gemakkelijk kunnen zoeken naar producten in hun eigen taal, ongeacht de taalinstellingen van de website.

Bovendien biedt de module automatische aanvullingssuggesties, zodat klanten snel de gewenste producten kunnen vinden, zelfs als ze niet precies weten hoe ze moeten zoeken.

Een ander handig kenmerk van ElasticSearch is de mogelijkheid om alternatieve zoekwoorden toe te voegen en woorden te negeren. Dit helpt klanten om relevante resultaten te vinden, zelfs als ze een andere term gebruiken dan wat op de website wordt gebruikt.

Deze module is vooral handig voor Magento 2-winkels die afhankelijk zijn van zoekopdrachten om producten te verkopen. Door klanten direct de meest relevante resultaten te tonen, kunnen ze een betere winkelervaring bieden en de kans vergroten dat klanten daadwerkelijk iets kopen.

Bovendien kan ElasticSearch helpen bij het verminderen van zoekfrustratie en het verhogen van de conversiepercentages. Door klanten snel naar de gewenste producten te leiden, kunnen winkels het aantal verlaten winkelwagentjes verminderen en de algehele klanttevredenheid vergroten.

ElasticSearch is een krachtige tool die kan bijdragen aan het succes van een Magento 2-winkel. Het verbetert niet alleen de zoekfunctionaliteit, maar kan ook leiden tot meer verkopen en een hogere klanttevredenheid.

Kortom, als je op zoek bent naar een Magento 2-module die uw zoekopdrachten omzet in verkopen, is ElasticSearch een uitstekende keuze.

5 Voordelen van het gebruik van Elasticsearch met Magento 2:

  1. Snellere Zoekopdrachten: Elasticsearch biedt snelle en efficiënte zoekmogelijkheden, wat resulteert in een betere gebruikerservaring.
  2. Autocomplete & Suggesties: het ondersteunt automatische aanvulling en suggesties tijdens het zoeken.
  3. Geavanceerde Zoekfunctionaliteiten: facetted zoekmogelijkheden, synonym-matching, en meer.
  4. Schaalbaarheid: Elasticsearch is ontworpen om te schalen en kan grote hoeveelheden data efficiënt verwerken.
  5. Real-time Indexering: updates en wijzigingen worden in real-time geïndexeerd, wat resulteert in actuele zoekresultaten.

Voorbeeld van Elasticsearch extensies voor Magento 2:

  • Elasticsearch extensie van Smile: een populaire en veelgebruikte extensie voor Magento 2.
  • Elasticsearch extensie van Mageplaza: een andere populaire keuze met veel functies en aanpassingsmogelijkheden.

Let op: Voordat je een Elasticsearch extensie installeert, is het belangrijk om de compatibiliteit en vereisten te controleren om ervoor te zorgen dat het compatibel is met je huidige versie van Magento 2. Heb je enige twijfels? Vraag dan BEpic om een advies.

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Jouw betrouwbare Magento partner!

BEpic helpt je graag met het beheren, onderhouden en verder ontwikkelen van Magento websites en webshops!

"Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates, nieuws, inzichten en acties."