Wil je een wisseling maken?

Website migratie

BEpic staat klaar om je te helpen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.
99,9% UPTIME
85% SLA
BEpic heeft uitgebreide ervaring in migratieprojecten

Webshop migratie

BEpic, jouw partner in het naadloos migreren van Magento-websites. Ons toegewijde team van Magento-specialisten staat garant voor een soepele en efficiënte overgang naar een geoptimaliseerde online aanwezigheid. Met uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van het Magento-platform begrijpen wij de complexiteit van migratieprojecten en zijn we erop gericht om jouw online winkel perfect te laten werken.

Ons team staat klaar

Bij BEpic beschikken we over een team van ervaren Magento-specialisten die zich volledig wijden aan het migreren van jouw website. Onze experts hebben een diepgaand inzicht in het Magento-ecosysteem en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de e-commerce-industrie. Of je nu een kleine lokale winkel of een uitgebreide online marktplaats hebt, ons team staat paraat om jouw unieke behoeften aan te pakken.

Ervaring in migratieprojecten

Wij begrijpen dat het migreren van een Magento-website of webshop geen eenvoudige taak is. Het vereist niet alleen technische expertise, maar ook een grondig begrip van de specifieke eisen van jouw bedrijf. Onze Magento-specialisten hebben een bewezen staat van dienst in het succesvol voltooien van migratieprojecten voor diverse klanten. Of je nu van Magento 1 naar Magento 2 migreert of overstapt naar Magento vanuit een ander platform, wij hebben de kennis en ervaring om het proces soepel te laten verlopen.

Efficiënte migratieprocessen

Bij BEpic geloven we in efficiënte en gestroomlijnde processen. Onze aanpak voor Magento-website migratie is ontworpen om downtime tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk worden beïnvloed. We voeren een grondige analyse uit van jouw bestaande website, identificeren potentiële uitdagingen en ontwikkelen een gedetailleerd migratieplan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Of je nu een kleine webwinkel of een uitgebreide online marktplaats hebt, onze Magento-specialisten zijn goed uitgerust om verschillende soorten migraties aan te pakken en ervoor te zorgen dat jouw overgang naar een nieuwe Magento-ervaring vlekkeloos verloopt.

 
 
 
 
magento onderhoud
magento 2 gecertificeerd

Jouw succes is ons doel

Wil je even kennismaken?

Ga in gesprek met BEpic

Ons doel is om een geoptimaliseerde, responsieve en veilige online winkelomgeving te creëren die voldoet aan de hoogste normen van prestaties en gebruikerservaring.

Kies voor BEpic en laat ons jouw partner zijn in de spannende reis van Magento-website migratie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Gebruik deze link om direct een afspraak in te plannen via Calendly.

Wil je eerst meer informatie lezen? Bekijk dan ook onze FAQ (Veelgestelde vragen, onderaan deze pagina).

Bij BEpic bieden we diverse migratiediensten voor webshops, waaronder:

Magento 1 naar Magento 2 migratie: met de stopzetting van Magento 1-ondersteuning sinds 2020, is het verstandig om over te stappen naar Magento 2. Ons team voert een naadloze migratie uit, waarbij alle gegevens, extensies en thema’s worden overgezet naar het nieuwste platform.

Platform-naar-Magento migratie: als je momenteel een e-commerceplatform gebruikt dat niet aan jouw groeiende behoeften voldoet, helpen we je bij het migreren naar Magento. Of het nu gaat om Shopify, WooCommerce, Lightspeed, Prestashop of een ander platform, wij zorgen voor een vlotte overgang.

Magento Cloud migratie: voor bedrijven die streven naar schaalbaarheid en betere prestaties, bieden we migraties naar Magento Cloud aan. Dit omvat het overzetten van jouw huidige Magento-infrastructuur naar een cloudomgeving voor verbeterde flexibiliteit en schaalbaarheid.

Data migratie en integratie: we zorgen ervoor dat alle productinformatie, klantgegevens en andere relevante data veilig worden gemigreerd naar jouw nieuwe Magento-omgeving. Daarnaast bieden we integratiediensten voor het koppelen van externe systemen, zoals CRM of ERP, aan jouw Magento-webshop.

Magento Thema migratie: als je een nieuw ontwerp wilt implementeren of overstappen naar een responsief thema, helpen we je bij het migreren van jouw huidige thema naar een fris en modern ontwerp dat voldoet aan de laatste webstandaarden.

Aangepaste Extensie migratie: als je specifieke extensies of modules hebt die je wilt behouden, zorgen we ervoor dat deze naadloos worden geïntegreerd in jouw nieuwe Magento-installatie, of we zoeken naar geschikte alternatieven als dat nodig is.

magento webshop migratie

Veelgestelde vragen over Magento migratie

Magento migratie verwijst naar het proces van het verplaatsen van een webshop van een ander platform, zoals WooCommerce, naar Magento, of van de ene Magento-beheerder naar de andere, of binnen verschillende versies van Magento, zoals van Magento 1 naar Magento 2.

Ja, er zijn altijd risico’s verbonden aan migratie, zoals dataverlies, compatibiliteitsproblemen of tijdelijke onbeschikbaarheid van de webshop. Het is belangrijk om een grondige planning en back-upstrategie te hebben.

Ja, na de migratie naar een nieuwe Magento versie is het vaak nodig om extensies en thema’s bij te werken of opnieuw te installeren om compatibiliteit en functionaliteit te garanderen.

Het is raadzaam om je SEO-instellingen te controleren en indien nodig bij te werken na de migratie om ervoor te zorgen dat je webshop goed geïndexeerd blijft en organisch verkeer behoudt.

Hoewel het mogelijk is om je Magento webshop zelf te migreren, kan het een complex proces zijn dat technische expertise vereist. Het inhuren van professionele hulp, zoals die van BEpic, kan zorgen voor een soepelere en meer succesvolle migratie.

De stappen kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van je webshop, maar in het algemeen omvatten ze het plannen, voorbereiden, gegevens migreren, extensies en thema’s bijwerken, en het testen van de nieuwe omgeving.

Het migreren van je Magento webshop kan nodig zijn om te profiteren van nieuwe functies, verbeterde prestaties, betere beveiliging of om compatibiliteitsproblemen op te lossen.

De duur van een Magento migratie kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van je webshop. Het kan variëren van enkele dagen tot 2 weken. Informeer bij BEpic naar de geschatte tijdsduur.

Als er problemen optreden na de migratie, zoals fouten, bugs of ontbrekende functionaliteiten, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te identificeren en op te lossen. Dit kan gedaan worden door het uitvoeren van tests en het inschakelen van professionele ondersteuning indien nodig.