BEpic Magento specialisten uit Eindhoven

BEpic, jouw partner in het bouwen en optimaliseren van Magento webshops. Gevestigd in Eindhoven, vormen wij een dynamisch bedrijf met vooruitstrevende denkers die verder gaan dan de code achter de applicatie. Bij BEpic geloven we in het omzetten van ideeën naar belevingen, en samen met jou streven we naar het realiseren van jouw visie.

Magento expertise

Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van specifieke wensen naar Magento functionaliteiten. Bij BEpic geloven we dat kwalitatief goed advies voortkomt uit ervaring, en wij bieden hulp en advies gebaseerd op jarenlange ervaring in de branche.

Bij BEpic hechten we waarde aan een aantal kernwaarden die centraal staan in onze werkwijze en onze interacties met gebruikers, partners, medewerkers, en leveranciers.

BEpic is gespecialiseerd in dienstverlening voor "maak bedrijven" en retail

25+ Magento specialisten in team BEpic

Een maakbedrijf, ook wel productie- of fabricagebedrijf genoemd, produceert fysieke producten door grondstoffen of halffabricaten te transformeren. Actief in diverse sectoren zoals automotive, elektronica en voeding, variëren de productieprocessen sterk.

Maakbedrijven, die ontwerp, engineering, grondstofinkoop, productie, kwaliteitscontrole en distributie omvatten, moderniseren vaak met technologische ontwikkelingen en automatisering. Digitalisering en automatisering verhogen efficiëntie en flexibiliteit in reactie op marktvraag.

Onze focus bij digitalisering ligt op strategische en technische samenwerkingen met maakbedrijven voor innovatieve oplossingen. Investeringen in digitalisering kunnen tot 300% omzetgroei realiseren. Elk maakbedrijf is uniek, en na een gedetailleerde analyse bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor processen, behoeften en marktomgeving.

Voor wie is samenwerken met BEpic nog meer geschikt?

Naast maakbedrijven zijn er verschillende andere bedrijfstakken en sectoren die interessant kunnen zijn om met BEpic te werken, afhankelijk van de diensten en expertise die zij aanbieden.

Enkele potentiële doelgroepen zijn:

  1. E-commercebedrijven: bedrijven die online producten verkopen, hebben vaak behoefte aan geoptimaliseerde en goed presterende webshops, waarbij de expertise van BEpic in Magento ontwikkeling van grote waarde kan zijn.

  2. Retailers: fysieke winkels die hun aanwezigheid willen uitbreiden naar het online domein of die hun bestaande e-commerce platformen willen optimaliseren.

  3. Groothandelsbedrijven: ondernemingen die zich bezighouden met de groothandel en distributie van producten kunnen profiteren van geavanceerde e-commerceoplossingen en optimalisaties.

  4. Logistieke bedrijven: bedrijven die actief zijn in de logistieke sector hebben mogelijk behoefte aan geïntegreerde systemen en oplossingen om hun processen te stroomlijnen en te verbeteren.

  5. Technologiebedrijven: organisaties die zich richten op technologische innovatie en ontwikkeling, aangezien zij mogelijk behoefte hebben aan op maat gemaakte technologische oplossingen, integraties of advies.

  6. Startups: beginnende bedrijven die een sterke online aanwezigheid willen opbouwen en die waarde hechten aan flexibiliteit en innovatie in hun technologiestack.

  7. Bedrijven in de digitale sector: bedrijven die actief zijn in digitale marketing, SEO, en andere online diensten, aangezien er synergie kan zijn tussen digitale marketing en de ontwikkeling van e-commerceplatforms.

BEpic’s expertise in Magento ontwikkeling en hun focus op het creëren van waarde door slim gebruik te maken van technologie maakt hen potentieel waardevol voor een breed scala aan bedrijven die hun digitale aanwezigheid willen versterken en optimaliseren.

Jouw nieuwe Magento partner?

Laten we kennismaken

Geef ons een seintje en deel je wensen met BEpic. Samen maken we van jouw online visie werkelijkheid. Je zal merken hoe fijn het is om met een professional te praten over Magento in duidelijke taal. 

 

 
 
Het BEpic verschil: Wat zet ons apart?

Wij zijn geen standaard Magento-bouwer; we zijn jouw partner in succes. Het BEpic verschil zit in de toewijding. Vanaf de eerste brainstormsessie tot lang na de lancering staan wij aan jouw zijde, klaar om te ondersteunen en te optimaliseren.

100% Toekomstbestendig

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van krachtige Magento-websites. Van aangepaste ontwerpen tot geavanceerde functionaliteiten - onze ervaring met zowel Magento 1 als 2 zorgt ervoor dat je het meeste uit dit robuuste e-commerceplatform haalt.

Onze USP ligt in de strategische en technische samenwerking met onze klanten, waarbij we niet alleen op maat gemaakte digitale oplossingen bieden, maar ook aantoonbaar aanzienlijke resultaten behalen.