Magento koppelingen voor je webshop

Wij kunnen alle koppelingen maken die je nodig hebt voor je magento website

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
99,9% UPTIME
85% SLA

Magento website koppelingen

Oneindige mogelijkheden op het gebied van integraties met magento

In de wereld van e-commerce is succes afhankelijk van naadloze samenwerking en geoptimaliseerde processen. Dat is precies waar onze dienst – Magento 2 Koppelingen – in beeld komt. Met deze geavanceerde integraties til je jouw webshop naar nieuwe hoogten en versterk je de band met je klanten.

Wij begrijpen dat jouw succes niet alleen afhangt van het hebben van een webshop, maar van het vermogen om verschillende bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Daarom introduceren we onze Magento 2 Koppelingen, een waardevolle troef voor elke onderneming die ernaar streeft om efficiëntie te maximaliseren en de concurrentie voor te blijven.

Onze dienst biedt een unieke synergie door externe systemen te integreren met jouw Magento 2 webshop. Van ERP-pakketten tot magazijn- en verzendsystemen, onze koppelingen maken het mogelijk om diverse processen te automatiseren en te vereenvoudigen. Dit is geen luxe, maar een noodzakelijkheid in de snel evoluerende e-commerceomgeving. Het mooie van Magento is dat vrijwel elke koppeling mogelijk is. BEpic is hierin al jarenlang gespecialiseerd, je kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten.

Ontdek de kracht van synergie, stroomlijn je processen en versterk jouw online aanwezigheid met Magento 2 Koppelingen. Plan gemakkelijk een kennismaking in en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Lees verder om erachter te komen welke externe systemen kunnen worden geïntegreerd met Magento en hoe dit kan bijdragen aan het succes van je webshop.

Belangrijkste punten:

  • Magento 2 koppelingen kunnen worden gebruikt om externe systemen te integreren met webshops.
  • Deze koppelingen helpen bij het vereenvoudigen en automatiseren van processen in een Magento 2 webshop.
  • Verschillende externe systemen kunnen worden geïntegreerd met Magento, zoals ERP-pakketten, PIM-systemen, magazijn- en verzendsystemen en marketingautomatiseringssystemen.
  • Bijna elke gewenste integratie is mogelijk en lezers worden uitgenodigd om contact op te nemen voor meer informatie.
  • xCore biedt een platform voor e-commerce integraties, waaronder Magento 2 met Exact Online.

 

Wat zijn Magento 2 koppelingen?

Ook wel "integraties" genoemd. Magento 2 koppelingen zijn onmisbare tools voor e-commerce succes. Ze bieden de mogelijkheid om externe systemen naadloos te integreren met je Magento 2 webshop, waardoor je processen vereenvoudigt en automatiseert. Maar wat betekent dat precies?

Voorbeelden van koppelingen die we kunnen maken:

PLNTS webshop op desktop

ERP-pakketten

Een van de externe systemen die geïntegreerd kunnen worden met Magento zijn ERP-pakketten. Met deze integratie kunnen bedrijven hun voorraadbeheer, financiële administratie en klantgegevens synchroniseren tussen Magento en het ERP-systeem. Dit zorgt voor een efficiëntere bedrijfsvoering en voorkomt dubbele invoer van gegevens. Voorbeelden van ERP-pakketten die geïntegreerd kunnen worden met Magento zijn Exact Online, SAP en Exact business software. 

Een bekend voorbeeld van een Magento 2-koppeling is de integratie met Exact Online, die wordt aangeboden door xCore. Deze integratie stelt je in staat om verkoopboekingen, verkoopfacturen of verkooporders aan te maken op basis van bestellingen in je magento webshop. Bovendien wordt de voorraad gesynchroniseerd tussen de Magento-webshop en Exact Online.

Om de integratie te installeren, is de Magento 2 Rest-API vereist. We helpen je hier graag bij.

PIM-systemen

Een ander extern systeem dat geïntegreerd kan worden met Magento is een PIM-systeem, wat staat voor Product Information Management. Met een PIM-systeem kunnen bedrijven hun productgegevens centraal beheren en deze gegevens vervolgens automatisch synchroniseren met hun Magento webshop. Dit zorgt voor consistente en up-to-date productinformatie op de webshop. Voorbeelden van PIM-systemen die geïntegreerd kunnen worden met Magento zijn Akeneo en inRiver.

Warehouse- en verzendsystemen

Voor bedrijven die een fysieke voorraad hebben en producten verzenden, kan het integreren van Magento met een warehouse- en verzendsysteem erg handig zijn. Met deze integratie kunnen bestellingen automatisch doorgestuurd worden naar het warehouse- en verzendsysteem, waardoor het orderverwerkingsproces efficiënter verloopt. Voorbeelden van warehouse- en verzendsystemen die geïntegreerd kunnen worden met Magento zijn PostNL, DHL en UPS.

Marketingautomatiseringssystemen

Er ook marketingautomatiseringssystemen die geïntegreerd kunnen worden met Magento. Met deze integratie kunnen bedrijven hun marketingactiviteiten automatiseren en gepersonaliseerde marketingcampagnes opzetten. Voorbeelden van marketingautomatiseringssystemen die geïntegreerd kunnen worden met Magento zijn Mailchimp, HubSpot en Marketo.

Add-ons

Naast koppelingen en andere aanpassingsopties bieden we ook add-ons aan om de functionaliteit van je Magento 2-webshop verder uit te breiden. Deze add-ons kunnen worden gebruikt om specifieke taken en processen te automatiseren en om extra functionaliteit toe te voegen aan uw webshop. Met onze add-ons kunt u uw webshop precies aanpassen aan uw wensen en eisen.

Service Level Agreements (SLA's)

Om ervoor te zorgen dat je de juiste ondersteuning krijgt, bieden we Service Level Agreements (SLA’s) aan. Met een SLA heb je de garantie dat je kunt rekenen op snelle en professionele ondersteuning bij eventuele problemen of vragen. Onze SLA’s bieden verschillende niveaus van ondersteuning, afhankelijk van uw behoeften en vereisten. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen van BEpic.