Happycrafts webshop

Van 3 webshops naar 1 goede Magento webwinkel.

Client

Voor iedereen die houdt van breien, borduren en haken.

Uitbreiding

Meer dan 10.000 artikelen

Magento koppeling

Migratie van 3 naar 1

Klantcase: Happycraft´s transformatie

Welkom op onze klantcasepagina, waar we graag het succesverhaal delen van Happycrafts. Van 3 websites naar 1 super Magento webshop!

Oude situatie - reden overstap naar BEpic

Uitdaging: Happycrafts benaderde BEpic met frustraties over trage en onprofessionele dienstverlening van hun vorige ontwikkelingsbureau. Met drie afzonderlijke websites in beheer, ondervond Happycrafts problemen met efficiëntie en kostenbeheersing.

Oplossing door BEpic

BEpic startte met een grondige analyse van het bestaande systeem. Hoewel technisch in orde, was er ruimte voor verbetering op het gebied van efficiëntie en toekomstbestendigheid. BEpic adviseerde Happycrafts om de drie afzonderlijke websites samen te voegen tot één geïntegreerd platform, gebruikmakend van een veelzijdig thema. Dit zou niet alleen kostenbesparend zijn, maar ook de flexibiliteit en schaalbaarheid van de website vergroten.

Implementatie: BEpic voerde een volledige make-over uit van de gecombineerde website, happycrafts, met behoud van de unieke huisstijl van Happycrafts. Door te kiezen voor een responsief thema werd de website automatisch geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, wat de gebruikerservaring verbeterde. Bovendien adviseerde BEpic Happycrafts om over te stappen naar een professionele hostingprovider, Hypernode, voor betere prestaties en veiligheid.

Happycrafts.nl magento website

Ja, we voeren regelmatig updates uit op de Magento-website van Happycrafts om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren en beveiligd is tegen potentiële bedreigingen.

Voor de Happycrafts website hebben we een kant-en-klaar thema gebruikt dat is aangepast om te voldoen aan de specifieke behoeften en branding van Happycrafts.

Voor de Magento-website van Happycrafts maken we gebruik van een professionele hostingprovider die gespecialiseerd is in het hosten van Magento-websites. Dit zorgt voor optimale prestaties en betrouwbaarheid van de website.

We waarborgen de beveiliging van de Magento-website van Happycrafts door regelmatig beveiligingsaudits uit te voeren, het implementeren van de nieuwste beveiligingspatches en het nemen van proactieve maatregelen om potentiële bedreigingen te voorkomen.

Achtergrond over Happycrafts

Happy Crafts is ontstaan uit de samenvoeging van de zusterwebwinkels Borduurpakkettenwinkel.nl en Handwerk.nl. Het merk is een inspirerend Nederlands initiatief dat tot doel heeft mensen aan te moedigen om te handwerken en handwerkmaterialen voor iedereen toegankelijk te maken. Happy Crafts streeft naar producten van uitstekende kwaliteit met een goede prijs-kwaliteitverhouding en draagt bij aan een eigen creatieve levensstijl.

Klantverhaal: Happycrafts

De oprichting van Happy Crafts gaat terug naar 2010, toen Adriëlle, de oprichter, geïnspireerd door haar familiegeschiedenis van handwerken, besloot om zelf borduurpakketten te gaan verkopen via internet. Dit resulteerde in de lancering van Borduurpakkettenwinkel.nl, gevolgd door Handwerk.nl in 2012. Beide webwinkels werden al snel een groot succes met een uitgebreid assortiment en een sterke klantenservice. Door de groeiende vraag naar complete handwerkproducten werd in 2020 Happy Crafts opgericht, die in 2023 een restyling onderging voor een verbeterde webervaring. In 2021 werden de webwinkels overgenomen door de nieuwe eigenaar, Jeroen Kok, die verdere uitbreiding plande, waaronder de opening van een fysieke Happy Crafts-winkel in Almere. Happy Crafts biedt een breed scala aan brei- en haakartikelen, van patronen tot unieke handwerkpakketten, en werkt alleen met topmerken zoals Durable, Scheepjes en DMC. De fysieke winkel in Almere Haven, geleid door eigenaresse Yvette, staat open voor klanten van dinsdag tot en met zaterdag.

Deel deze klantcase: