Magento webshop beveiliging

Magento beveiliging door experts. 100% zekerheid.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over het beveiligen van je Magento site.
99,9% UPTIME
85% SLA

Hoe veilig is jouw webshop?

BEpic, dé expert op het gebied van Magento 2 webshop beveiliging

Als eigenaar van een Magento 2 webshop is het van essentieel belang om de beveiliging van je website serieus te nemen. Het uitbesteden van de beveiliging van je Magento 2 webshop is dan ook een verstandige keuze. 

In de dynamische wereld van e-commerce is het waarborgen van de veiligheid van jouw online winkel van het allergrootste belang. Met onze geavanceerde beveiligingsdiensten voor Magento 2 webshops zorgen wij ervoor dat jouw digitale winkelomgeving niet alleen soepel draait, maar ook volledig beschermd is tegen potentieel schadelijke bedreigingen.

Waarom Magento 2 webshop beveiliging?

Online winkels zijn een aantrekkelijk doelwit voor cybercriminelen, en een onbeveiligde webshop kan leiden tot verlies van gevoelige klantgegevens, financiële verliezen en een ernstige deuk in de reputatie van jouw bedrijf. Met Magento 2 Webshop Beveiliging door BEpic ben je verzekerd van gemoedsrust en kun je je concentreren op het laten groeien van je bedrijf, zonder je zorgen te hoeven maken over de veiligheid van je digitale activa.

"State-of-the-art beveiliging"

Bij BEpic begrijpen we dat geen enkele webshop hetzelfde is. Daarom bieden we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw Magento 2 webshop. Onze experts voeren een grondige analyse uit van je digitale infrastructuur en implementeren vervolgens cutting-edge beveiligingsmaatregelen om kwetsbaarheden te minimaliseren en je webshop te beschermen tegen de nieuwste bedreigingen.

Wat kun je verwachten van BEpic?

  1. Firewall configuratie: onze experts configureren en optimaliseren firewalls om ongeautoriseerde toegang te voorkomen.
  2. Regelmatige security audits: wij voeren regelmatig gedetailleerde beveiligingsaudits uit om zwakke punten te identificeren en te verhelpen.
  3. Malware scanning en verwijdering: onze geavanceerde tools detecteren en verwijderen malware om de integriteit van je webshop te waarborgen.
  4. SSL certificaat implementatie: wij zorgen voor een versleutelde verbinding om de privacy van jouw klantgegevens te waarborgen.
  5. Prestatieoptimalisatie: naast beveiliging zorgen we ook voor de optimalisatie van de prestaties van je Magento 2 webshop.

 

Kies voor Magento 2 webshop beveiliging door BEpic en geef jouw online business de bescherming die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende beveiligingsanalyse en ontdek hoe wij jouw Magento 2 webshop kunnen beveiligen en optimaliseren voor maximale prestaties.

Wil je nog meer weten over het onderwerp “beveiliging van een webshop”, check dan onderaan op deze pagina, ons FAQ gedeelte. 

BEpic magento experts

Is jouw website veilig genoeg?

Cybercriminelen zijn altijd op zoek naar kwetsbaarheden in webshops, en het is van groot belang om je webshop te beschermen tegen mogelijke aanvallen. Een Magento specialist zoals BEpic, kan je helpen bij het identificeren en verhelpen van beveiligingslekken, zodat je webshop veilig blijft voor zowel jou als je klanten.

Laten we kennismaken.

 

 
 

Veelgestelde vragen

Beveiliging van een magento 2 webshop

Jouw webshop veilig houden is het meest belangrijke in dit digitale tijdperk vol met AI. Voor meer specifieke vragen over webshop beveiliging, neem gerust contact op met BEpic voor deskundig advies. Hieronder kun je de meest voorkomende vragen en antwoorden lezen met betrekking tot beveiliging.

De frequentie van webshopaanvallen varieert, maar wereldwijd worden duizenden webshops dagelijks getroffen. Cybercriminelen richten zich op zowel kleine als grote e-commerceplatforms. Wil je weten of jouw webshop goed is beveiligd? Plan een online meeting in met onze magento specialist Valentijn.

Aanvallen kunnen van overal ter wereld komen, maar bepaalde regio’s, zoals Oost-Europa en Azië, worden vaak genoemd als bronnen van cybercriminaliteit.

Cybercriminelen streven naar financieel gewin, toegang tot klantgegevens, verstoring van bedrijfsactiviteiten en het verspreiden van schadelijke software zoals ransomware.

Neem onmiddellijk contact op met een beveiligingsprofessional zoals BEpic. Ons incident responsteam staat 24/7 paraat om snel en effectief te reageren. 

BEpic biedt op maat gemaakte beveiligingsoplossingen, waaronder firewall-configuraties, regelmatige audits en geavanceerde tools, om jouw webshop te beschermen tegen verschillende aanvalsscenario’s.

Effectieve maatregelen omvatten firewall-configuraties, regelmatige security-audits, malware-scanning, SSL-certificaatimplementatie en bewustwordingstraining voor het personeel. BEpic geeft je graag een advies hierover.

Zowel kleinere als grotere webshops zijn doelwitten. Kleine webshops kunnen aantrekkelijk zijn vanwege mogelijk minder geavanceerde beveiliging, terwijl grotere bedrijven aantrekkelijk zijn vanwege de hoeveelheid gegevens die ze beheren.

Gevolgen omvatten financiële verliezen, reputatieschade, verlies van klantvertrouwen, juridische complicaties en verstoring van bedrijfsactiviteiten.

De detectietijd varieert, maar geavanceerde monitoringtools kunnen helpen bij het snel identificeren van ongebruikelijke activiteiten. BEpic heeft geavanceerde monitortools beschikbaar.

Sommige aanvallen, zoals geavanceerde persistent threats (APTs), kunnen langdurig onopgemerkt blijven. Regelmatige audits zijn essentieel om sluimerende bedreigingen te identificeren. BEpic can dit voor je onderzoeken wanneer je een bestaande magento webshop hebt.