Hoger in google met jouw magento website?

Magento E-Commerce SEO

Ondervindt je bedrijf een afname in bezoekers, toenemende concurrentie of stijgende advertentiekosten? Of wil je gewoon betere resultaten behalen en SEO uitbesteden? BEpic helpt je graag hiermee.
99,9% UPTIME
85% SLA

BEpic: dé Magento SEO Experts!

Bij BEpic begrijpen we dat het optimaliseren van je Magento-webshop van levensbelang is voor online succes. Daarom bieden wij gespecialiseerde Magento SEO-diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw e-commerceplatform opvalt in de zoekresultaten en de concurrentie voorblijft.

Wat is Magento SEO?

SEO, of Search Engine Optimization, is een strategische aanpak die gericht is op het verbeteren van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in de organische (niet-betaalde) zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Het doel van SEO is om relevante verkeer naar de website te leiden en de online aanwezigheid te versterken. Het omvat een reeks optimalisatiemaatregelen, waaronder het gebruik van relevante zoekwoorden, het verbeteren van de website-infrastructuur, het optimaliseren van de inhoud en het opbouwen van kwalitatieve backlinks.

Zoekgedrag

Het begrijpen van zoekgedrag is van belang voor effectieve SEO-strategieën. Mensen gebruiken zoekmachines om informatie te vinden, producten te kopen of antwoorden op hun vragen te krijgen. Het zoekgedrag kan worden onderverdeeld in verschillende categorieën:

  1. Informatief zoeken: gebruikers zoeken naar informatie of antwoorden op vragen, bijvoorbeeld “hoe werkt SEO?”

  2. Transactioneel zoeken: gebruikers zijn op zoek naar specifieke producten of diensten om aan te schaffen, zoals “beste laptops kopen.”

  3. Navigatie zoeken: gebruikers willen een specifieke website of pagina vinden, bijvoorbeeld “Facebook login.”

  4. Lokale zoekopdrachten: gebruikers zoeken naar bedrijven of diensten in hun directe omgeving, zoals “magento specialisten Eindhoven.”

SEO-strategieën moeten rekening houden met deze verschillende zoekintenties en zoekwoorden die relevant zijn voor het bedrijf of de website. Door in te spelen op het zoekgedrag van gebruikers, kan een website hoger in de zoekresultaten worden geplaatst, waardoor de kans op klikken en conversies wordt vergroot.

Magento is een krachtig e-commerceplatform, maar om echt te schitteren, moet het zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Onze Magento SEO-diensten zijn ontworpen om de online zichtbaarheid van jouw webshop te vergroten, de organische rangschikking te verbeteren en de juiste doelgroep naar je site te leiden.

Onze SEO-experts zijn bekend met de unieke kenmerken van Magento. We gaan verder dan algemene SEO-strategieën en passen onze aanpak aan op de specifieke behoeften van jouw Magento-webshop. Van optimalisatie van productpagina’s tot het verbeteren van de laadsnelheid, we zorgen ervoor dat elk aspect van je site geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Wat kunnen we voor jou betekenen op SEO gebied?

  1. Technische SEO-audits: identificeren en corrigeren van technische knelpunten die de prestaties van je Magento-webshop kunnen beïnvloeden.

  2. Zoekwoordoptimalisatie: onderzoek van relevante zoekwoorden en implementatie van strategieën om jouw webshop op de kaart te zetten.

  3. Contentoptimalisatie:  kwaliteit verhogen van je inhoud om zowel zoekmachines als gebruikers aan te trekken.

  4. Linkbuilding: bouw autoriteit op met kwalitatieve backlinks die de positie van je Magento-webshop versterken. We beschikken over een betrouwbaar netwerk hierin.

Search engine optimization concept - SEO with magnifying glass on computer key keyboard
magento 2 gecertificeerd

Meer traffic nodig?

Magento SEO strategie

Waarom kiezen voor BEpic?

Magento expertise: onze specialisten zijn ervaren in het optimaliseren van Magento-platforms.

Resultaatgericht: wij streven naar meetbare resultaten die de groei van jouw e-commerceactiviteiten stimuleren.

Transparantie: je wordt op de hoogte gehouden van elke stap in het optimalisatieproces.

Zet vandaag de eerste stap naar een succesvolle Magento-webshop met BEpic’s Magento SEO-diensten. N

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen versterken!

Veelgestelde vragen over magento SEO

Voor specifieke vragen over onze SEO-diensten, neem gerust contact met ons op!

De tijd die nodig is om resultaten te zien, varieert. Sommige verbeteringen kunnen binnen enkele weken zichtbaar zijn, terwijl het volledige effect enkele maanden kan duren. Geduld is belangrijk, omdat SEO een langetermijnstrategie is.

  • erschillende factoren spelen een rol, waaronder de kwaliteit van de inhoud, technische optimalisatie, gebruik van relevante zoekwoorden, mobiele optimalisatie en het opbouwen van kwalitatieve backlinks.

Ja, Magento staat bekend om zijn SEO-vriendelijke functies. Het biedt tools voor zoekmachineoptimalisatie, zoals aangepaste URL’s, metagegevens en sitemaps, waardoor het gemakkelijker wordt om de website te optimaliseren voor zoekmachines. BEpic informeert je graag hierover.

Het hangt af van je kennis en beschikbare tijd. Voor complexe taken is het vaak verstandig om een professional in te schakelen. BEpic biedt uitgebreide SEO-diensten om je te helpen bij het optimaliseren van je website.

Wanneer een website de felbegeerde 1e positie in de zoekresultaten (SERP) bekleedt, kan deze doorgaans rekenen op een doorklik percentage van ongeveer 35%. De 2e positie volgt op de voet, met een respectabele 17% van de zoekers die ervoor kiezen om op het 2e zoekresultaat te klikken. De 3e positie ontvangt gemiddeld 11% van de zoekers die doorklikken. Naarmate men verder naar beneden in de zoekresultaten gaat, neemt het aantal clicks snel af.

Deze gegevens benadrukken het belang van het verkrijgen van een hoge positie in de zoekmachines. 

oekwoorden zijn de termen die mensen in zoekmachines invoeren. Door relevante zoekwoorden te gebruiken in je inhoud, titels en metagegevens, vergroot je de kans dat je website verschijnt wanneer mensen zoeken naar gerelateerde onderwerpen.

Succes kan worden gemeten aan de hand van organisch verkeer, rangschikking in zoekresultaten, conversies en betrokkenheid. Google Analytics en andere tools bieden inzicht in deze statistieken. BEpic kan een handig dashboard voor je website maken, waarin je alles in 1 oogopslag samen ziet.

Organisch verkeer komt voort uit de natuurlijke rangschikking van je website in zoekresultaten. Betaald verkeer komt van betaalde advertenties. SEO richt zich op het optimaliseren voor organisch verkeer.

SERP staat voor “Search Engine Results Page” (Pagina met zoekresultaten van zoekmachines). Het is de pagina die wordt weergegeven nadat een gebruiker een zoekopdracht heeft ingevoerd in een zoekmachine zoals Google, Bing of Yahoo. De SERP toont een lijst met organische zoekresultaten, vaak vergezeld van betaalde advertenties bovenaan en/of aan de zijkant van de pagina.

Op de SERP vind je links naar verschillende webpagina’s die relevant zijn voor de ingevoerde zoekopdracht. Elk resultaat bevat een titel, een korte beschrijving en de URL van de webpagina. De rangschikking van de resultaten wordt bepaald door het zoekalgoritme van de zoekmachine, dat factoren zoals relevantie, kwaliteit van de inhoud, gebruik van zoekwoorden en andere criteria in overweging neemt. Een hogere positie op de SERP vergroot over het algemeen de kans dat gebruikers op de link klikken.