Magento bouwers uit Eindhoven

Wil je een Magento website laten maken?

Ben je op zoek naar een betrouwbare Magento bouwer? Bij BEpic nemen we alle zorgen uit handen als het gaat om het bouwen van jouw Magento webshop.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.
99,9% UPTIME
85% SLA

Magento website

Nieuwe magento website laten bouwen?

Sta je voor de keuze tussen het bouwen van een geheel nieuwe website of het uitbreiden van je bestaande Magento-platform?

Een Magento 2 webshop laten maken door BEpic betekent dat alles kan. Bijna alles dan. Vertel ons wat je wilt en onze Magento ontwikkelaars bouwen het. We stellen alles aan de achterkant zo in dat jij je klanten kunt bieden wat je wilt. Van voorraadsystemen tot koppelingen en API`s.

Een blanco canvas biedt ongekende mogelijkheden. Met een nieuwe website kun je jouw merk opnieuw definiëren en je online identiteit vormgeven.  Een nieuw begin betekent maximale flexibiliteit, grenzeloos design en de nieuwste technologieën om jouw unieke stempel te drukken.

Met jarenlange ervaring in zowel Magento 1 als 2, kennen wij de ins en outs van deze krachtige e-commerceplatforms.

Komen we tijdens het consult tot het advies dat je beter je huidige magento webshop kunt aanpassen? Geen enkel probleem. BEpic voegt nieuwe functies toe zonder het volledige systeem te herbouwen, wat kosten en tijd bespaart.

Laten we de mogelijkheden samen bespreken!

Optimale snelheid en prestaties

Start met een schone lei voor optimale laadtijden en gebruikerservaring. Super SEO vriendelijk zodat je goed gevonden wordt in de zoekmachines!

Jouw unieke ontwerp

We maken de website echt van jou dankzij flexibele aanpassingsfuncties die je volledige controle geven over elk detail.

Makkelijk bewerken

Een groot aanbod aan thema's en gespecialiseerde bouwtools helpen je om je ideeën op het scherm te krijgen zonder je zorgen te maken.

Uitgebreid CMS

Veel mogelijkheden voor de zogenoemde ‘achterkant’ van je webshop. We noemen er een paar: 1. Catalogusbeheer 2. Marketing & promoties 3. Voorraad- en orderbeheer 4. B2B-functies. 5. B2C-functies.

PHP

Magento opent deuren naar een breed scala aan mogelijkheden, en maatwerkoplossingen behoren altijd tot de opties. Onze toegewijde Magento-ontwikkelaars staan klaar om de specifieke oplossing te bouwen die jouw webshop nodig heeft. Met expertise in de PHP-programmeertaal van Magento, kunnen wij het platform volledig naar jouw wensen ontwikkelen. Je krijgt de webshop die perfect past bij jouw unieke behoeften.

Koppelingen

Met Magento heb je een uitgebreide selectie aan koppelingen en modules die direct nieuwe functies toevoegen aan je webshop. Of je nu een Magento-webshop wilt laten bouwen die is gekoppeld aan al je verkoopkanalen of eenvoudig nieuwe potentiële klanten wilt bereiken door integratie met populaire marktplaatsen zoals BOL en Amazon – bij ons is dat geen enkel probleem.

Magento e-commerce website laten bouwen door BEpic

25+ Magento specialisten in ons team van experts

Met meer dan 25 specialisten kunnen we verder gaan dan standaardoplossingen. Elke Magento specialist in ons team begrijpt het belang van maatwerk. Of het nu gaat om een uniek ontwerp, geavanceerde functionaliteiten, of technische optimalisaties – wij hebben de specialist die jouw webshop naar een hoger niveau tilt.

Kies voor een Magento webshop laten maken door BEpic en investeer in de toekomst. Het magento-platform wat wij bouwen voor jou is volledig schaalbaar en aantrekkelijk zonder overbodige franje. Wij begeleiden je naar e-commerce succes, stap voor stap.

Wat kan je verwachten?

Vanaf het eerste gesprek tot de lancering en daarna, wij staan garant voor een webshop die niet alleen mooi is, maar ook presteert.

Geen klant gaat meer verloren vanwege een gebrek aan esthetiek. Onze experts bij BEpic bouwen jouw Magento 2 webshop met aandacht voor de kleinste details, zodat bezoekers niet alleen betrokken blijven maar ook gecharmeerd raken van de visuele pracht.

Een webshop die zich aanpast aan elk apparaat is niet langer een luxe maar een noodzaak. BEpic garandeert volledige responsiviteit, waardoor jouw webshop soepel functioneert op zowel desktops als mobiele apparaten, wat de betrokkenheid en gebruikerservaring verbetert.

Hoe gaan we te werk?

Het BEpic offerteproces in 4 stappen:

Wat zijn jouw wensen?

01

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? We beginnen met een informele kennismaking.

Vertel ons over jouw bedrijf, doelen en specifieke behoeften. Wat zoek je in een webshop?

Of je nu een nieuwe webwinkel wilt lanceren of je bestaande Magento-site wilt versterken, jouw visie staat centraal.

Vul ons contactformulier in, bel ons, of stuur een e-mail – laat ons weten wat je voor ogen hebt.

Magento offerte

02

Op basis van de verkregen informatie creëren wij een op maat gemaakte offerte die volledig aansluit bij jouw wensen. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, dus je ontvangt een gedetailleerd overzicht van de kosten en services. Geen verrassingen, alleen duidelijkheid.

Bespreking offerte magento

03

We nemen de offerte samen door en beantwoorden al je vragen. Als er aanpassingen nodig zijn, passen we de offerte aan totdat het perfect aansluit bij jouw verwachtingen. We streven naar volledige tevredenheid, en jouw feedback is hierbij essentieel.

Voelt het goed?

04

Nu is het moment van beslissing aangebroken. Heb je alle informatie die je nodig hebt? Voel je je comfortabel met de voorgestelde magento oplossingen en tarieven? Als het antwoord ‘ja’ is, gaan we samen aan de slag. Als je besluit elders te zoeken, respecteren wij uiteraard je keuze. Bij BEpic begrijpen we dat samenwerken een belangrijke beslissing is. Of je nu voor ons kiest of niet, wij waarderen de kans om je te helpen bij het realiseren van jouw online doelen. 

BEpic magento specialisten

Maatwerk voor jouw webshop: onze kracht

Geef ons een seintje en deel je wensen met BEpic. Samen maken we van jouw online visie werkelijkheid. Ontdek hoe geweldig het is om een unieke en krachtige webshop te creëren die jouw merk naar nieuwe hoogten tilt. Laten we kennismaken.

 
 
Het BEpic verschil: Wat zet ons apart?

Wij zijn geen standaard Magento-bouwer; we zijn jouw partner in succes. Het BEpic verschil zit in de toewijding. Vanaf de eerste brainstormsessie tot lang na de lancering staan wij aan jouw zijde, klaar om te ondersteunen en te optimaliseren.

100% Toekomstbestendig

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van krachtige Magento-websites. Van aangepaste ontwerpen tot geavanceerde functionaliteiten - onze ervaring met zowel Magento 1 als 2 zorgt ervoor dat je het meeste uit dit robuuste e-commerceplatform haalt.

” Heb je vragen over het laten maken van een Magento-website? Ontdek onze FAQ-sectie waar we de meest voorkomende vragen beantwoorden. Van kosten en tijdlijnen tot onderhoud en support – wij hebben de antwoorden. “

Veelgestelde vragen over een magento website laten maken

De kosten variëren afhankelijk van de complexiteit van de website, het ontwerp, de functionaliteiten en het ontwikkelingsproces. Een op maat gemaakte Magento-website kan duurder zijn dan het gebruik van een vooraf gebouwd thema. BEpic maakt graag een prijsvoorstel. Plan een meeting in met onze magento specialist Valentijn.

De ontwikkeltijd hangt af van de complexiteit van de website en de benodigde functies. Een eenvoudige website kan binnen enkele weken gereed zijn, terwijl een complexe maatwerkoplossing meer tijd kan vergen. 

Ja, Magento staat bekend om zijn SEO-vriendelijke functies. Het biedt tools voor zoekmachineoptimalisatie, zoals aangepaste URL’s, metagegevens en sitemaps, waardoor het gemakkelijker wordt om de website te optimaliseren voor zoekmachines.

Ja, het is mogelijk om een bestaande website naar Magento te migreren. Het proces kan complex zijn en hangt af van de huidige technologiestack. Het is raadzaam om hiervoor een ervaren magento ontwikkelaar in te schakelen zoals BEpic. 

Ja, bij BEpic bieden we de mogelijkheid om een blogfunctie aan je Magento-website toe te voegen. Hiermee kun je waardevolle content delen en de betrokkenheid van je doelgroep vergroten.

Zeker, Magento biedt een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarmee je zelf producten kunt toevoegen, bewerken en beheren. We zorgen voor een training, indien gewenst, zodat je zelf eenvoudig wijzigingen kunt aanbrengen.

Magento is een krachtig open-source e-commerceplatform dat bekend staat om zijn flexibiliteit en schaalbaarheid. Het is ideaal voor middelgrote tot grote online winkels en biedt uitgebreide functies voor productbeheer, orderverwerking en meer.

Magento vereist krachtige hosting vanwege de resource-intensieve aard. Cloud-oplossingen zoals AWS, Google Cloud of specifieke Magento-hostingproviders zijn populaire keuzes voor optimale prestaties.

Ja, Magento biedt meertalige en multicurrency-ondersteuning. Je kunt gemakkelijk verschillende talen toevoegen en valuta’s instellen om een breder publiek aan te spreken. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden bij BEpic.

Nee, Magento staat bekend om zijn aanpasbaarheid. Je kunt kiezen uit bestaande thema’s of een op maat gemaakt ontwerp maken dat volledig aan je wensen voldoet. Laat je vrijblijvend adviseren door BEpic. 

Ja, wij hebben ervaring met het migreren van productdata van verschillende platforms naar Magento. We zorgen ervoor dat je productinformatie nauwkeurig en efficiënt wordt overgezet.

Ja, wij kunnen koppelingen realiseren met diverse externe systemen, zoals voorraadbeheer, CRM, en meer. Hierdoor optimaliseren we de efficiëntie van je bedrijfsprocessen.