Over ons

Alfons van Tongeren

Founder en mede-eigenaarAhmet Djedović

Magento 2 developer & E-commerce specialist


Valentijn van Tongeren

Mede-eigenaar en operations managerSarah Vrijdag

Online marketeer & CRO specialistWij helpen maakbedrijven winstgevender te worden. Dit doen we door slim gebruik te maken van technologie.


BEpic staat met beide benen in de maakindustrie. Samen met Nederlandse maakbedrijven zorgen wij ervoor dat maakbedrijven kunnen groeien. Dit doen wij door op strategisch en op technisch niveau samen na te denken over innovatieve oplossingen die direct en indirect leiden tot groei. Groei in business, groei in omzet. Ons onderzoek laat zien dat organisaties die investeren in digitalisering van hun processen tot wel 300% omzetgroei realiseren.
Ondanks dat we praten over de maakindustrie als geheel, weten we allemaal heel goed dat elk maakbedrijf zeer uniek is. De gebruikte oplossingen zijn voor elke maakorganisatie dan ook anders. Per organisatie kijken we samen naar de processen, behoeften en directe marktomgeving. Vanuit deze analyse kijken we waar we op korte én lange termijn waarde kunnen creëren. Ervaring leert dat met kleine aanpassingen, al grote resultaten bereikt kunnen worden.

Voorop lopen met de Nederlandse Maakindustrie

Normen en waarden

De kwaliteit van onze dienstverlening ligt verankerd in een aantal kernwaarden. Deze staan centraal in onze werkwijze en zijn leidend in onze omgang met gebruikers, partners, medewerkers en leveranciers.

We werken met twee-wekelijkse sprints, dat is dan ook de levertijd voor nieuwe functionaliteit aan uw systeem. U bepaalt de prioriteit. Wel zo flexibel!

Lange wachttijden op de servicedesk? U krijgt het mobiele telefoonnummer van uw persoonlijke contactpersoon. Wel zo makkelijk!

Is Magento ingewikkeld? We maken het eenvoudig voor u en anders doen we het samen. Of we leggen het gewoon nog een keertje uit, geen probleem!

Veiligheid van de gegevens van uw klanten zijn belangrijk voor ons, we kunnen geen risico nemen met uw imago. Wel zo safe!