Magento beheer door professionals

Wie beheert jouw Magento webshop? BEpic gaat verder dan andere partijen.

Wil je meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.
99,9% UPTIME
85% SLA

Magento 2 beheer uitbesteden?

Is jouw huidige webshopbureau niet helemaal wat je ervan had verwacht?

Waarom overstappen? De duidelijke signalen:

 1. Slechte prestaties: als je magento webshop trager laadt dan een schildpad op een luie zondag, is het tijd voor actie. Slechte prestaties kunnen klanten afschrikken en zoekmachines negeren.

 2. Gebrek aan flexibiliteit: jouw bedrijf groeit, maar je webshop lijkt vast te zitten in het verleden. Als je huidige bureau niet kan meegroeien met jouw ambities, dan is het tijd voor een upgrade.

 3. Technische problemen: constante technische problemen zijn als een winkel met regelmatig gesloten deuren. Klanten houden van een betrouwbare online ervaring; als je webshop vaak onbereikbaar is, zullen ze elders gaan shoppen.

 4. Verouderd ontwerp: als je webshop eruitziet alsof het rechtstreeks uit de vroege jaren 2000 komt, is het hoog tijd voor een modernere uitstraling. Een verouderd ontwerp kan potentiële klanten afschrikken.

 5. Gebrek aan ondersteuning: als je het gevoel hebt dat je schreeuwt in een digitale leegte wanneer je ondersteuning nodig hebt, dan is het duidelijk dat je huidige bureau niet de aandacht geeft die je verdient.

 6. Onvoldoende SEO-resultaten: als jouw webshop niet verschijnt waar het zou moeten in zoekresultaten, mis je waardevol verkeer. Een gebrek aan SEO-optimalisatie kan een duidelijke rode vlag zijn.

 7. Beperkte functionaliteiten: je bedrijf evolueert, maar je webshop blijft achter. Als je functionaliteiten mist die onmisbaar zijn voor jouw groei, is het tijd om naar een partner te zoeken die jouw visie wel deelt.

Als een of meerdere van deze signalen jouw dagelijkse realiteit zijn, dan is het hoog tijd om serieus na te denken over een overstap naar een beheerder die wel aan jouw verwachtingen voldoet. Hoe nu verder? 

Het is begrijpelijk dat het idee van overstappen naar een nieuwe beheerder voor je Magento webshop enige terughoudendheid met zich meebrengt. Maar wat als die overstap de sleutel is tot een succesvollere en soepel draaiende webshop? Bij BEpic begrijpen we de delicate aard van deze beslissing en willen we je uitnodigen om samen de volgende stap te zetten naar online succes. 

Een betrouwbare partner in webshopbeheer

Wij zijn niet zomaar magento 2 beheerders; we zijn jouw betrouwbare partner in het optimaliseren van Magento webshops. BEpic staat voor expertise, betrouwbaarheid, en een vlekkeloze overgang. We zijn hier om niet alleen jouw webshop te beheren, maar ook de uitdagingen en zorgen die gepaard gaan met verandering. Dit doen we met zorgvuldigheid en toewijding.

Magento beheer door BEpic
magento 2 gecertificeerd

Bij Bepic gaat Magento beheer verder dan alleen technische ondersteuning.

Wil je het verschil weten?

Waarom BEpic?

Maak vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en ontdek waarom het overstappen naar BEpic niet alleen een slimme zet is, maar ook de sleutel tot een bloeiende Magento webshop. Bij BEpic zijn jouw digitale doelen onze prioriteit!

Gebruik deze link om direct een afspraak in te plannen via Calendly.

Wil je eerst meer informatie lezen? Bekijk dan ook onze FAQ (Veelgestelde vragen, onderaan deze pagina).

Overname beheer van bestaande webshops

Dit zijn de voordelen van goed beheer

Het laten beheren van een webshop biedt diverse voordelen en kan voor ondernemers en bedrijven van onschatbare waarde zijn. Hier zijn enkele redenen waarom iemand ervoor zou kiezen om zijn webshop te laten beheren, met name door BEpic Magento specialisten:

 1. Technische expertise: niet iedereen heeft diepgaande kennis van webontwikkeling en e-commerceplatforms zoals Magento. De BEpic Magento specialisten beschikken over technische expertise en ervaring om de complexe aspecten van een webshop effectief te beheren, inclusief updates, beveiliging, en optimalisaties.

 2. Focus op kernactiviteiten: het beheren van een webshop vereist tijd en aandacht. Door dit aan professionals over te laten, kan de eigenaar zich richten op de kernactiviteiten van het bedrijf, zoals productontwikkeling, marketing en klantenservice.

 3. Regelmatig onderhoud: Een goed onderhouden webshop is van eminent belang voor optimale prestaties en beveiliging. Onze Magento specialisten kunnen regelmatig onderhoud uitvoeren, updates implementeren en eventuele problemen proactief aanpakken.

 4. Optimalisatie voor prestaties: BEpic Magento specialisten kunnen de webshop optimaliseren voor snelheid, responsiviteit en gebruikerservaring. Dit draagt bij aan een betere ranking in zoekmachines en een hogere klanttevredenheid.

 5. Centrale monitoring en probleemoplossing: door middel van centrale monitoring kunnen specialisten potentiële problemen identificeren en oplossen voordat ze grotere gevolgen hebben. Dit minimaliseert downtime en verlies van potentiële omzet.

 6. Directe uitvoering van updates: het onmiddellijk implementeren van belangrijke updates is van groot belang voor de beveiliging van de webshop. Ons team van Magento specialisten zorgen ervoor dat de webshop altijd up-to-date is met de nieuwste beveiligingspatches.

 7. Kostenbesparing: hoewel het inhuren van specialisten een investering is, kan het op de lange termijn kosten besparen. Voorkomen van problemen en optimaliseren van prestaties kunnen onnodige kosten en verloren omzet voorkomen.

 8. Flexibiliteit en schaalbaarheid: met een beheerdienst, zoals een Magento Beheer Abonnement, kunnen ondernemers profiteren van flexibiliteit en schaalbaarheid. De hoeveelheid ondersteuning kan worden aangepast aan de groei en behoeften van de webshop. BEpic maakt graag een prijsvoorstel hiervoor.

Een veelvoorkomend probleem: je huidige webshopbeheerder verlaat jouw bedrijf

Help! Jouw webshopbeheerder verlaat het bedrijf en je vraagt je af wie het kan overnemen. Geen zorgen, wij staan voor je klaar om de overgang soepel te laten verlopen. Bij BEpic draait het om het verminderen van afhankelijkheid van individuen.

Door jouw beheerder te vervangen door ons gespecialiseerde team, zorgen we voor stabiliteit. Je krijgt een compact, toegewijd team dat jouw shop door en door kent en persoonlijk contact onderhoudt.

Wat wij bieden:

 • Verminderde afhankelijkheid: we streven ernaar de afhankelijkheid van individuen te verminderen, zodat jouw webshop continuïteit behoudt, zelfs bij personeelswisselingen.

 • Stabiliteit door gespecialiseerd team: ons gespecialiseerde team staat garant voor stabiliteit en deskundig beheer van jouw webshop, met focus op naadloze overgangen en optimale prestaties.

 • Persoonlijk en toegewijd contact: wij bieden persoonlijk en toegewijd contact. Je krijgt een klein team dat vertrouwd is met jouw webshop, wat resulteert in efficiënte communicatie en snelle oplossingen voor eventuele uitdagingen.

Laat ons je helpen de controle te behouden en jouw webshop succesvol te blijven beheren, zelfs bij veranderingen in het team. Neem vandaag nog contact met ons op voor een soepele overgang en blijvende stabiliteit.

Veelgestelde vragen over een Magento 2 website laten beheren

Onze BEpic specialisten staan klaar voor snelle probleemoplossing, zelfs buiten reguliere onderhoudsperioden, om downtime tot een minimum te beperken.

BEpic biedt jou het Magento beheer abonnement, inclusief technische expertise, regelmatig onderhoud, optimalisatie, en directe uitvoering van belangrijke updates.

Professioneel Magento 2 beheer is nodig als je waarde hecht aan optimale prestaties, beveiliging en continue verbeteringen, en als je je wilt focussen op je kernactiviteiten.

Het niet regelmatig onderhouden van je webshop kan leiden tot verminderde prestaties, beveiligingsrisico’s en technische problemen, wat uiteindelijk kan leiden tot verlies van klanten en omzet.

Een goed beveiligde webshop beschermt klantgegevens, voorkomt financiële verliezen door fraude en versterkt het vertrouwen van klanten, wat essentieel is voor het succes van een online bedrijf.

Veelvoorkomende technische problemen zijn onder andere trage laadtijden, compatibiliteitsproblemen met extensies en thema’s, en beveiligingslekken. Een Magento specialist van BEpic kan deze problemen proactief aanpakken.

Updates bevatten vaak bugfixes, nieuwe functies en beveiligingspatches. Het regelmatig uitvoeren van updates is super belangrijk om de webshop veilig en functioneel te houden.

Het belang van regelmatige training en toegang tot ondersteuningsbronnen voor het up-to-date houden van beheer vaardigheden zijn onderwerpen waar BEpic aandacht aan besteedt.

 • Onderhoud (Magento 2): het regelmatig uitvoeren van updates, het monitoren van beveiligingspatches en het optimaliseren van de prestaties.
 • Beheer (Magento 2): het strategisch plannen van toekomstige ontwikkelingen, het analyseren van gebruikersgedrag voor optimalisatie, en het nemen van beslissingen om de webshop aan te passen aan veranderende bedrijfsdoelen.

Onderhoud richt zich meer op het behoud van de huidige staat, terwijl beheer breder kijkt naar verbeteringen en aanpassingen voor de toekomst.