Magento onderhoud specialisten

Magento website onderhoud nodig?

BEpic helpt je graag bij het onderhoud van jouw magento shop, ook als deze door iemand anders is gebouwd. Geen enkel probleem voor onze ervaren magento specialisten.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

99,9% UPTIME
85% SLA

Magento onderhoud voor jouw webshop

Het is gewoon super belangrijk om je Magento-webshop in topvorm te houden en te beschermen tegen mogelijke gevaren. Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat jouw webshop altijd soepel loopt, is door regelmatig onderhoud te laten doen. En raad eens wie daar goed in is? Juist, BEpic!

Wat is Magento 2 onderhoud?

Magento onderhoud omvat alle noodzakelijke werkzaamheden om ervoor te zorgen dat jouw webshop soepel blijft draaien en up-to-date blijft. Dit omvat het uitvoeren van regelmatige controles, installeren van updates, het regelmatig maken van back-ups, optimalisatie van de prestaties en het beveiligen van de webshop tegen potentiële bedreigingen. 

Waarom is onderhoud belangrijk?

Net zoals bij een auto heeft een Magento webshop regelmatig onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kun je potentiële problemen vroegtijdig opsporen en oplossen. Daarnaast zorgt onderhoud ervoor dat je webshop snel en veilig blijft werken. Het is belangrijk om je Magento webshop regelmatig te controleren op updates, beveiligingslekken en mogelijke fouten.

Onze aanpak

Bij BEpic geloven we in proactief onderhoud om problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Ons team van ervaren Magento experts staat klaar om uw webshop te monitoren, updates uit te voeren, en eventuele problemen snel op te lossen. Met onze service kun je je concentreren op wat je het beste doet – ondernemen – terwijl wij de technische kant van de Magento webwinkel beheren. We zorgen ervoor dat je webshop actueel blijft.

Welke diensten bieden wij voor Magento onderhoud?

Wij bieden uitgebreide diensten voor onderhoud die jouw webshop zorgvuldig ondersteunen en beheren. Ons team van gespecialiseerde Magento specialisten staat klaar om jouw webshop up-to-date te houden en te optimaliseren voor maximale prestaties. Het is belangrijk om een inventarisatie te maken van welke modules en extensies je op dit moment hebt, zodat we een voorstel op maat kunnen aanbieden. Sluit je aan bij meer dan 25 tevreden klanten die al profiteren van onze uitstekende dienstverlening. Laten we dit bespreken in een persoonlijke afspraak. Dit kan fysiek bij jou op kantoor, bij ons in Eindhoven of online in een video meeting.

5x voordelen van BEpic magento onderhoud

Onze aanpak is uniek omdat we niet alleen geloven in proactief onderhoud, maar we gaan nog een stap verder. Bij BEpic hebben we onze eigen geavanceerde monitor tool ontwikkeld. Dit betekent dat we jouw webshop niet alleen regelmatig onderhouden, maar ook continu monitoren op mogelijke issues. Ons toegewijde team van ervaren Magento-experts staat paraat om onmiddellijk in te grijpen, mocht er iets onverwachts gebeuren. Met deze extra laag van uptime monitoring ben jij verzekerd van een nog stabielere en veiligere Magento-webshop. 

1. Prestatie optimalisatie

Wij zorgen ervoor dat je Magento webshop snel en responsief blijft, wat essentieel is voor een positieve gebruikerservaring en een hogere conversie. 

2. Veiligheid eerst – beveiligingsupdates

Jouw online beveiliging is onze prioriteit. We houden jouw Magento-webshop up-to-date met de nieuwste beveiligingspatches om jouw gegevens en die van jouw klanten te beschermen.

3.Razendsnelle probleemoplossing:

Ons team staat paraat om technische problemen snel en efficiënt op te lossen, waardoor jouw webshop minimale downtime ervaart.

4. Schalen zonder gedoe:

Of je nu groeit of je webshop aanpast, wij zorgen ervoor dat jouw Magento-omgeving meegroeit en schaalbaar blijft.

5. Inzicht en advies:

Je ontvangt regelmatig gedetailleerde rapporten over de prestaties van jouw webshop en advies over mogelijke verbeteringen.

Met BEpic Magento onderhoud ben je verzekerd van een soepel draaiende webshop die klaar is voor succes.

BEpic zorgt voor jouw webshop!

Veilig en betrouwbaar

Vertrouw op onze expertise om jouw Magento-webshop te optimaliseren en het juiste onderhoud te bieden. Neem contact op met BEpic en deel jouw wensen, omdat wij weten hoe we het moeten aanpakken.

 
 
 
 
Het BEpic verschil: Wat zet ons apart?

Bij BEpic gaan we verder dan traditioneel Magento-onderhoud; we bieden een toegewijde partnerschap dat zich vertaalt in tastbare voordelen voor jouw webshop. Ons onderscheidende kenmerk is niet alleen onze expertise in Magento, maar ook onze voortdurende betrokkenheid bij het optimaliseren van jouw online succes.

100%

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en optimaliseren van krachtige Magento-websites. Van het implementeren van aangepaste ontwerpen tot het finetunen van geavanceerde functionaliteiten - onze ervaring met zowel Magento 1 als 2 garandeert dat jouw webshop het maximale uit dit robuuste e-commerceplatform haalt.

“Heb je vragen over het laten onderhouden van een Magento-website? Ontdek onze FAQ-sectie waar we de meest voorkomende vragen hierover beantwoorden”. 

Veelgestelde vragen over een magento website onderhouden

Magento onderhoud kan de prestaties van jouw webshop verbeteren door het optimaliseren van de snelheid, het oplossen van bugs, het elimineren van onnodige extensies en het verbeteren van de algehele gebruikservaring. Zoekmachines, zoals Google, hechten veel waarde aan de laadsnelheid van een website. Een snelle webshop wordt beloond met betere SEO-rankings, wat resulteert in meer zichtbaarheid en traffic. Wij adviseren om ten alle tijde je webshop snel en actueel te houden, hierbij helpen we graag.

Het effectief onderhouden van jouw Magento 2 webshop vereist een gestructureerde aanpak, waaronder het plannen van regelmatige controles, het monitoren van prestaties, het bijwerken van extensies en het implementeren van beveiliging patches. Om ervoor te zorgen dat je webshop altijd up-to-date blijft en optimaal blijft functioneren, leggen we de kwaliteit van onze diensten vast in een Service Level Agreement (SLA). Deze overeenkomst passen we op maat aan, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Door middel van een SLA weet je als klant precies wat je van ons mag verwachten en wie verantwoordelijk is voor welke aspecten. Zo bieden we transparantie en duidelijkheid, waardoor jij met vertrouwen kunt rekenen op onze service. Een goede beheerder zoals BEpic geeft rust over de werking van je webshop.

Verschillende abonnementen voor Magento onderhoud kunnen opties bevatten zoals periodieke updates, beveiligingscontroles, technische support, prestatiebewaking en rapportage van de webshop activiteit. Het buiten houden van hackers, up to date houden van koppelingen met externe partijen, kleine en grote updates en meer. Onze developers zorgen voor een topconditie van je website. Wil je een onderhoudsabonnement? We vertellen je graag meer over onze werkwijze en de bijbehorende mogelijkheden en kosten.

Het is belangrijk om jouw webshop te laten updaten wanneer je merkt dat bepaalde functionaliteiten niet goed werken, de beveiliging in het geding is of wanneer nieuwe updates en extensies beschikbaar zijn die de prestaties kunnen verbeteren. Heeft jouw webshop last van lekken of andere problemen? Laat het BEpic even checken. We doen graag een audit! Vraag deze aan via ons contactformulier. 

Indicatoren zoals foutmeldingen, trage laadtijden, compatibiliteitsproblemen, beveiligingsverstoringen en verouderde extensies kunnen aangeven dat jouw Magento webshop een update of nieuwe magento-versies nodig heeft.

Ons service level omvat uitgebreide monitoring, nauwkeurige analyse van webshopprestaties, proactieve aanpak van problemen en continue communicatie met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun webshops optimaal blijven functioneren. Onze Service Level Agreement (SLA) van 85% is meer dan een cijfer; het is een belofte van transparantie en betrokkenheid. Bij BEpic weet je precies wat je kunt verwachten, waardoor je met vol vertrouwen voor onze diensten kunt kiezen.

Het niet uitvoeren van Magento onderhoud kan leiden tot beveiligingskwetsbaarheden, verouderde software, trage prestaties, verlies van geloofwaardigheid en financiële verliezen als gevolg van een slechte gebruikerservaring. Je website kan zelfs offline gaan door nalatig onderhoud. Of nog erger, je klantdata kan openbaar worden.

Maatwerk Magento onderhoud omvat afgestemde oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw webshop. Door een deskundig team in te schakelen, kun je profiteren van aangepaste onderhoudsdiensten die rekening houden met de unieke vereisten van jouw webwinkel. Door onze jarenlange ervaring met magento kun je verzekerd zijn van de juiste werkzaamheden aan je e-commerce website. 

Maatwerk biedt gepersonaliseerde ondersteuning op basis van de omvang van jouw webshop, het type producten, het verkeersvolume en andere individuele behoeften.

Ontdek de kracht van ervaring! Sinds onze oprichting in 2012 hebben we bewezen consistent betrouwbare diensten te leveren. Kies voor BEpic, waar betrouwbaarheid en succes hand in hand gaan. Ons team zorgt voor een probleemloze werking van jouw Magento webshop door het uitvoeren van regelmatige controles, tijdige updates, proactieve beveiligingsmaatregelen en het implementeren van maatwerk aanpassingen om te voldoen aan jouw specifieke behoeften. Meer dan 25 tevreden klanten hebben al voor BEpic gekozen.

Magento onderhoud omvat onder andere het bijwerken van de Magento-software, thema’s en extensies, het uitvoeren van regelmatige back-ups, het monitoren van de prestaties en het implementeren van beveiligingspatches.Hoewel Magento beheerders enige basisaspecten van Magento-onderhoud kunnen uitvoeren, wordt het sterk aanbevolen om een ervaren Magento-ontwikkelaar of beheerder in te schakelen voor meer complexe taken. Het inhuren van een professional, zoals BEpic, garandeert niet alleen deskundigheid, maar ook dat het onderhoud nauwkeurig en efficiënt wordt uitgevoerd. BEpic beschikt over de benodigde kennis en ervaring om uw Magento-webshop optimaal te beheren en te zorgen voor een probleemloze werking, wat resulteert in een verbeterde gebruikerservaring en betere prestaties.