,

Hypernode magento 2 hosting

Hypernode magento 2 hosting

Waarom kiezen voor Hypernode voor je e-commerce website?

Hypernode is een hostingplatform dat specifiek is ontworpen voor e-commerce websites, met name voor Magento. Wat maakt Hypernode anders dan andere hostingplatforms? Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken die Hypernode onderscheiden en waarom het een betrouwbare en transparante keuze is voor e-commerce websites.

Belangrijkste kenmerken van Hypernode

Betrouwbaarheid: Hypernode heeft meer dan 20 jaar ervaring in hosting voor Magento, Shopware en WooCommerce. Het platform geniet een solide reputatie als betrouwbare hostingprovider en wordt vertrouwd door meer dan 200 bureaus en meer dan 2500 klanten.

Transparantie: Hypernode biedt uitgebreide informatie over hun diensten, infrastructuur en ondersteuning op hun website. Ze hebben een geavanceerd controlepaneel met waardevolle functies en delen regelmatig updates en nieuwe functies via hun changelog. Dit zorgt ervoor dat klanten op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en verbeteringen.

Focus op e-commerce: Hypernode is geoptimaliseerd voor Magento en biedt geavanceerde mogelijkheden en tools specifiek voor e-commerce. Ze begrijpen de specifieke behoeften van e-commerce websites en bieden oplossingen die daarop zijn afgestemd. Dit is een belangrijk voordeel voor bedrijven met een e-commerce website.

Performance optimalisatie: het platform maakt gebruik van geavanceerde caching technologieën zoals Varnish en Redis, evenals PHP-FPM voor betere verwerking van PHP-requests. Deze optimalisaties helpen om de laadtijden van de webshop te verminderen en de algehele gebruikerservaring te verbeteren.

Developer-friendly: Hypernode biedt ook tools en functies die speciaal zijn ontworpen voor ontwikkelaars, zoals SSH-toegang, Git-integratie, en stagingomgevingen. Dit maakt het gemakkelijker voor ontwikkelaars om code te testen, updates uit te rollen en samen te werken aan Magento 2 webshop projecten.

Groene hosting: Hypernode is toegewijd aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van hun diensten. Ze maken gebruik van 100% groene hosting, wat een belangrijke overweging kan zijn voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

 

Wat kost Hypernode hosting?

Een van de voordelen van Hypernode is dat ze transparant zijn over hun prijzen. Op hun website vind je een overzicht van de verschillende pakketten en de bijbehorende prijzen. Zo kun je gemakkelijk vergelijken en het pakket kiezen dat het beste past bij jouw budget en behoeften.

 

Wil je advies over Magento hosting?

“Op zoek naar de perfecte Magento hostingoplossing? Laat BEpic je begeleiden! Met onze expertise en inzichten helpen we je de beste hostingkeuze te maken voor jouw Magento webshop. Neem nu contact met ons op en zet de eerste stap naar een geoptimaliseerde en betrouwbare hostingomgeving voor je e-commerce business!”

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Jouw betrouwbare Magento partner!

BEpic helpt je graag met het beheren, onderhouden en verder ontwikkelen van Magento websites en webshops!

"Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates, nieuws, inzichten en acties."