E-commerce was nog nooit zo eenvoudig

Magento webshop laten maken?
Wij bouwen jouw succes


Profiteer van een Magento webshop waar je resultaat mee haalt en nooit problemen mee hebt. Laat onze Magento development specialisten je webshop precies zo bouwen als jij wilt.

magento-webshop-mobiel

Jouw Magento webshop laten bouwen: maximaal resultaat

Kies je voor BEpic als Magento bouwer, dan ontzorgen we je naar wens. Of je nu een Magento webwinkel wilt opzetten of je webshop wilt migreren, wij leveren wat je nodig hebt. Als wij een webshop bouwen, ontvang je interactieve ontwerptools en functies, waarmee je je na een paar klikken thuis voelt en aan de slag kunt als een professional.

Bij BEpic hebben we jarenlange ervaring met zowel Magento 1 als 2 webshops, waardoor we alle mogelijkheden en functionaliteiten van binnenuit kennen. Zo profiteer je van:

We maken de website echt van jou dankzij flexibele aanpassingsfuncties die je volledige controle geven over elk detail.

Een groot aanbod aan thema's en gespecialiseerde bouwtools helpen je om je ideeën op het scherm te krijgen zonder je zorgen te maken.

Een Magento webshop laten maken is de perfecte keuze wanneer je behoefte hebt aan een volledig schaalbaar en aantrekkelijk ecommerce platform zonder poespas.

Potentiële klanten verliezen vanwege een lelijk opgemaakte webshop is verleden tijd. Wij bouwen jouw Magento 2 webshop zo dat bezoekers betrokken blijven. Volledig responsieve en dynamische bestemmingspagina's en de gewenste styling zijn daarbij onmisbaar.

Bij BEpic zijn we niet een eenmalige Magento bouwer, maar je vaste partner die je blijft ondersteunen om succes op succes te boeken. We blijven er voor je, zodat je kleine aanpassingen altijd makkelijk kunt laten doorvoeren en je erop kunt vertrouwen dat je webshop altijd optimaal presteert. Benieuwd naar alle mogelijkheden?


magento-webshop-laten-maken
magento-webshop-gemaakt

Wat maakt jou beter dan de concurrentie? Onderscheid je merk en webshop met behulp van geweldige functies en ontwerpen die blijvende impact creëren. Een Magento 2 webshop laten maken door BEpic betekent dat alles kan. Bijna alles dan. Vertel ons wat je wilt en onze Magento ontwikkelaars bouwen het. We stellen alles aan de achterkant zo in dat jij je klanten kunt bieden wat je wilt. Van voorraadsystemen tot koppelingen en APIs.


Bij BEpic is support altijd beschikbaar. We kijken ernaar uit om niet alleen jouw Magento webshop bouwer te zijn maar ook onderhoud en support te bieden. Onze development specialisten helpen je graag bij het maken van de Magento webshop waar je trots op kunt zijn.


thema-magento-2-webshop

Veel mogelijkheden voor de zogenoemde ‘achterkant’ van je webshop. We noemen er een paar: 1. Catalogusbeheer 2. Marketing & promoties 3. Voorraad- en orderbeheer 4. B2B-functies.


Ga je voor een Magento website, dan heb je keuze uit talloze koppelingen en modules die rechtstreeks nieuwe functies bieden. Wil je een Magento webshop laten bouwen die gekoppeld is met al je verkoopkanalen? Ook dat is geen probleem. Je bereikt eenvoudig nieuwe potentiële klanten door je online winkel te integreren met populaire marktplaatsen.magento-webshop-mobiel

Magento biedt een scala aan features, maar ook maatwerk oplossingen zijn altijd mogelijk. Onze Magento developers bouwen graag de specifieke oplossing die jouw webshop nodig heeft. We zijn specialist in de PHP programmeertaal van Magento en kunnen het daarom zo ontwikkelen zoals jij wilt.


Word een professionele e-commerce webshop met de klantenondersteuning van BEpic, waar we jouw succes waarderen.


Intuïtieve functies, krachtige resultaten. Wij zijn jouw Magento 2 specialist

Niet meer vastlopen met je e-commerce ambities? Laat een Magento webshop maken die de eigenschappen van jouw merk benadrukt. Met BEpic zijn Magento 2 webshops nog nooit zo eenvoudig geweest.

Sparren over de mogelijkheden of een offerte opvragen? Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verzonden.
Fout, probeer het opnieuw. Uw bericht is niet verzonden.


Jouw internationale Magento webshop laten maken

Wereldwijd gaan? Magento 2 wordt geleverd met ingebouwde, vertaalklare functies, zodat u een meertalige website kunt maken die uw bedrijf overal ter wereld promoot. Plan een vrijblijvend gesprek in om de mogelijkheden te verkennen.

Plan mijn gesprek

Technische hulp

Op zoek naar een indrukwekkende digitale webshop met commerciële aantrekkingskracht? Jouw elegante on-point e-commerceplatform ligt slechts op een steenworp afstand.

Bel ons