E-commerce was nog nooit zo eenvoudig

Bouw uw online succes met Magento


Ga aan de slag met een Magento webshop die de kenmerken van uw bedrijf benadrukken. Met BEpic, de Magento 2 specialist zijn Magento 2 webshops nog nooit zo eenvoudig geweest.

magento-webshop-mobiel

Maximaal resultaat met Magento

Weet u niet hoe u moet coderen? Geen probleem. BEpic Magento webshops worden geleverd met interactieve ontwerptools en functies waarmee u zich al na een paar klikken als een professional voelt.

Maak uw website echt van u met flexibele aanpassingsfuncties die u volledige controle geven over elk detail.

Een groot aanbod aan thema's gespecialiseerde bouwtools helpen je om je ideeën op het scherm te krijgen zonder je zorgen te maken.

Magento is perfect voor webshop die de behoefte hebben aan een volledig schaalbare en aantrekkelijke ecommerce platform zonder poespas.

U hoeft geen afscheid meer nemen van potentiële klanten vanwege een lelijk opgemaakte webshop. Houd bezoekers betrokken met een volledig responsieve en dynamische bestemmingspagina die kwaliteit uitstraalt.


magento-webshop-laten-maken
magento-webshop-gemaakt

Wat onderscheidt jou van de concurrentie? Onderscheid uw merk en webshop met behulp van geweldige functies voor website-ontwerp en afrekenpagina's die u helpen een blijvende impact te creëren.


Bij BEpic is Magento support altijd beschikbaar en we kijken ernaar uit om u te helpen bij het maken van een Magento webshop waar u trots op kunt zijn.


thema-magento-2-webshop

Word een professionele e-commerce webshop met de klantenondersteuning van BEpic, waar we uw succes waarderen.


Veel mogelijkheden met de zogenaamde achterkant van je webshop. 1. Catalogusbeheer 2. Marketing & promoties 3. Voorraad- en orderbeheer 4. B2B-functies en nog veel meer


magento-webshop-mobiel


Maatwerk oplossingen zijn altijd mogelijk, veel features zitten al in Magento. Maar als u een oplossing nodig hebt die specifiek geldt voor uw bedrijf dan is BEpic de juiste partij. Magento is gebaseerd op een programmeertaal PHP en wij zijn hier echte specialisten in.


magento geeft u de mogelijkheid om te kiezen uit talloze koppelingen en modules die u rechtstreeks nieuwe functies bieden. Magento kan je ook koppelen met elk verkoop kanaal dat je maar kan bedenken. Bereik meer potentiële klanten door uw online winkel te integreren met alle populaire marktplaatsen.Intuïtieve functies, krachtige resultaten. Magento 2 specialist

Niet meer vastlopen met je e-commerce ambities? Ga aan de slag met een magento webshop die de kenmerken van uw bedrijf benadrukt. Met BEpic zijn magento 2 webshops nog nooit zo eenvoudig geweest.
Gefeliciteerd. Uw bericht is succesvol verzonden.
Fout, probeer het opnieuw. Uw bericht is niet verzonden.


Contact opnemen met BEpic

Wereldwijd gaan? Magento 2 wordt geleverd met ingebouwde, vertaalklare functies, zodat u een meertalige website kunt maken die uw bedrijf overal ter wereld promoot.

Contact

Technische hulp

Op zoek naar een indrukwekkende digitale webshop met commerciële aantrekkingskracht? Uw e-commerce-klaar en elegante online ruimte is slechts een steenworp afstand.

Directe hulp