Veelgestelde vragen - FAQ Magento

Vragen / Antwoorden

Veelgestelde vragen over Magento

BEpic heeft een handige FAQ pagina gemaakt met de meest gestelde vragen over Magento. Staat jouw vraag en antwoord er niet tussen? Stuur ons gerust een bericht en we zullen deze toevoegen en direct beantwoorden.

Magento is een open-source e-commerce platform waarmee gebruikers online winkels kunnen bouwen en beheren.

Magento 1 is verouderd en wordt niet meer ondersteund, terwijl Magento 2 een nieuwere versie is met verbeterde prestaties, beveiliging en functionaliteit.

Magento 2 kan worden geïnstalleerd via Composer, de commandoregel of via een installatiescript vanuit het Magento-dashboard.

Geschikte hostingproviders voor Magento bieden krachtige servers, speciale Magento-ondersteuning, goede beveiliging en voldoende bandbreedte.

Hypernode is een populaire hostingoplossing specifiek ontworpen voor Magento-webshops. Het biedt geoptimaliseerde hostingomgevingen die zijn afgestemd op de behoeften van Magento, zoals hoge prestaties, schaalbaarheid en uitgebreide beveiligingsfuncties.

Naast Hypernode zijn er andere hostingproviders die concurreren in de Magento-hostingmarkt met vergelijkbare gespecialiseerde diensten. Enkele concurrenten van Hypernode zijn Nexcess, MageMojo, Cloudways, SiteGround, Bluehost, A2 Hosting, FastComet, Liquid Web, HostGator en InMotion Hosting. Deze providers bieden eveneens geoptimaliseerde hostingoplossingen voor Magento-webshops met een focus op prestaties, betrouwbaarheid, beveiliging en ondersteuning. Het kiezen van de juiste hostingprovider hangt af van specifieke behoeften, budget en voorkeuren van de Magento-gebruiker.

Een thema of template kan worden geïnstalleerd door het zip-bestand te uploaden via het Magento-dashboard of FTP. Kom je er niet helemaal uit? Laat BEpic je dan helpen.

Vragen? Stuur een bericht.
BEpic Magento specialisten
Magento specialisten BEpic

"Wij helpen je graag, in duidelijke taal".

Magento vervolg op de vragen en antwoorden

BEpic heeft jarenlange ervaring op het gebied van Magento. We vullen onze lijst met veelgestelde vragen regelmatig aan. Je kunt ook veel informatie over Magento vinden op onze Magento blog.

Populaire Magento SEO-extensies zijn SEO Suite Ultimate, SEO Toolkit, en Amasty SEO.

De checkout-ervaring kan worden geoptimaliseerd door het verminderen van stappen, aanbieden van gast-checkout en het tonen van betalings- en verzendopties. Meer advies nodig? BEpic helpt graag hierbij.

Een kortingscode kan worden aangemaakt en beheerd onder ‘Promoties’ > ‘Winkelwagenprijsregels’ in het Magento-dashboard.

CDN-oplossingen voor Magento zijn Cloudflare, Amazon CloudFront en Fastly.

Een blog kan worden toegevoegd met extensies zoals Magefan Blog of Aheadworks Blog.