Voorkomen van hackers

contact magento

Hackers zijn voortdurend op zoek naar zwakke plekken in websites om toegang te krijgen tot gevoelige informatie. Als eigenaar van een Magento 2 webshop wil je er alles aan doen om te voorkomen dat je het slachtoffer wordt van een hack. Door de beveiliging van je webshop uit te besteden, kun je profiteren van de expertise van professionals die bekend zijn met de nieuwste beveiligingstechnieken en -methoden. Zij kunnen proactief maatregelen nemen om hackers buiten de deur te houden en de beveiliging van je Magento 2 webshop te waarborgen.

Onderzoeken van potentiële hacks en oplossen van beveiligingsproblemen

Naast het voorkomen van hacks is het ook belangrijk om eventuele beveiligingsproblemen snel te identificeren en op te lossen. Door de beveiliging van je Magento 2 webshop uit te besteden, heb je toegang tot professionals die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken van potentiële hacks en het oplossen van beveiligingsproblemen.

Belang van beveiligingsmaatregelen volgens overheid, klanten, Google en Magento

Het belang van beveiligingsmaatregelen wordt benadrukt door verschillende partijen, waaronder de overheid, klanten, Google en Magento zelf. De overheid heeft strikte regelgeving opgesteld met betrekking tot gegevensbescherming en privacy, en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om aan deze regelgeving te voldoen.

Klanten hechten veel waarde aan de veiligheid van hun persoonlijke gegevens en betalingsinformatie. Een inbreuk op de beveiliging kan leiden tot verlies van vertrouwen en reputatieschade.

Google hanteert ook strikte beveiligingsnormen en beloont websites die voldoen aan deze normen met een hogere ranking in de zoekresultaten. Het is dus belangrijk om de beveiliging van je Magento 2 webshop serieus te nemen om te voldoen aan de eisen van Google.

Magento, het platform waarop de webshop draait, hecht ook veel waarde aan beveiliging. Ze brengen regelmatig beveiligingsupdates uit om bekende beveiligingsproblemen aan te pakken. Het is essentieel om je Magento-installatie up-to-date te houden om te voorkomen dat je doelwit wordt van hackers.

Kies voor zekerheid en laat de beveiliging over aan professionals

Transparante prijsopties zijn beschikbaar voor het uitbesteden van de beveiliging van je Magento webshop. Dit stelt je in staat om duidelijkheid te hebben over de kosten en de waarde die je krijgt voor je investering. Bovendien kunnen uitbestedingsbedrijven 24/7 monitoring en noodondersteuning bieden, waardoor je Magento webshop altijd beveiligd blijft.

Laat BEpic een kijkje nemen of jouw magento website voldoende is beveiligd!

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Jouw betrouwbare Magento partner!

BEpic helpt je graag met het beheren, onderhouden en verder ontwikkelen van Magento websites en webshops!

"Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van updates, nieuws, inzichten en acties."