Magento expertise nodig?

Ontdek welke Magento diensten BEpic heeft!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.
99,9% UPTIME
85% SLA
BEpic Magento experts

Welke diensten bieden we aan op het gebied van Magento?

BEpic, jouw toegewijde partner voor Magento-oplossingen. Wij begrijpen dat een sterke online aanwezigheid essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan Magento-diensten om aan al jouw e-commercebehoeften te voldoen.

Laat ons ervaren team van Magento-ontwikkelaars een krachtige en gebruiksvriendelijke website voor je creëren OF je bestaande webshop aanpassen. BEpic Magento specialisten kunnen alles aan! Of je nu een geheel nieuwe online aanwezigheid nodig hebt of je bestaande Magento site wilt upgraden, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Magento Webshop laten maken

Om ervoor te zorgen dat jouw e-commerceomgeving soepel draait en blijft presteren op zijn best, is regelmatig onderhoud van essentieel belang. Bij BEpic, jouw betrouwbare Magento specialisten, begrijpen we de waarde van een goed onderhouden webshop.

Kies voor BEpic en bescherm jouw Magento-investering tegen cyberdreigingen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het waarborgen van de veiligheid en integriteit van jouw e-commerceplatform.

Ons gespecialiseerde team staat klaar om jouw webshop te beheren, met garanties voor stabiliteit, expertise en persoonlijke aandacht. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij een naadloze overgang kunnen bieden voor het beheer van jouw Magento-webshop.

Als gespecialiseerde Magento-bouwers hebben we de kennis en ervaring om een website te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook technisch geoptimaliseerd voor succes.

Ons team van Magento-specialisten beschikt over uitgebreide ervaring in migratieprojecten. We begrijpen de complexiteit van het proces en staan klaar om jouw migratie soepel en efficiënt te laten verlopen.

Bij BEpic kunnen we naadloze koppelingen maken met jouw Magento-webshop, zoals Mollie/iDeal, de Merken Module, Magento 2 Kiyoh Review Module, Vacature Module en meer, om jouw online platform te optimaliseren.

Stuur ons een bericht

Wil je een uitgebreider antwoord?

Telefoonnummer

040 283 94 41

Email

info@b-epic.nl

Vragen over onze diensten?

Veelgestelde vragen over Magento

Graag informeert BEpic je over de meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden die wij in de afgelopen jaren hebben ontvangen. Staat jouw vraag en antwoord hier niet tussen? Geen probleem, dan stuur je ons gewoon even een berichtje en krijg je een passend antwoord!

BEpic onderscheidt zich door zijn toegewijde team van ervaren Magento-specialisten, die niet alleen expertise hebben in het bouwen van nieuwe websites maar ook in het onderhouden, beveiligen en uitbreiden van bestaande Magento-platforms.

Absoluut, BEpic beheert niet alleen nieuwe Magento-websites, maar biedt ook uitgebreide diensten voor het onderhouden, optimaliseren en beveiligen van bestaande websites, ongeacht wie ze oorspronkelijk heeft gebouwd.

Zeker! BEpic heeft ruime ervaring in het vlekkeloos integreren van verschillende specifieke koppelingen en maatwerkfunctionaliteiten in Magento, waardoor je webshop perfect aansluit op jouw zakelijke behoeften. Dit omvat onder andere integraties met populaire Payment Service Providers (PSPs) zoals Mollie, Adyen, en Stripe voor veilige betalingstransacties, logistieke partners zoals PostNL en DHL voor naadloze orderverwerking, en CRM-systemen zoals Salesforce en HubSpot voor geoptimaliseerd klantbeheer. Daarnaast hebben we succesvol samengewerkt met e-commerce analytics-tools, marketingautomatiseringstools, productinformatiebeheersystemen (PIM), sociale media-integraties, ERP-systemen, reviewplatforms, affiliate marketingplatforms, en meer. Deze integraties zijn ontworpen om jouw webshop te verrijken en je bedrijfsprocessen te optimaliseren, waardoor je een concurrentievoordeel kunt behalen in de online markt.

 
 

Zeker! BEpic staat klaar om je te ondersteunen bij het upgraden van een verouderde Magento-versie. Ons ervaren team heeft uitgebreide expertise in zowel Magento 1 als Magento 2, en we begrijpen het belang van een soepele overgang naar de nieuwste versies van dit krachtige e-commerceplatform. Of je nu momenteel op Magento 1 draait en de overstap wilt maken naar Magento 2, of als je simpelweg je huidige Magento 2-versie wilt upgraden naar de nieuwste release, BEpic heeft de nodige certificeringen en knowhow om dit proces naadloos te begeleiden. We zorgen ervoor dat jouw webshop profiteert van de meest recente en veilige technologieën, terwijl we de functionaliteit en prestaties optimaliseren om aan de eisen van de moderne online markt te voldoen. Met BEpic ben je verzekerd van een soepele en succesvolle Magento-upgrade.

BEpic heeft een toegewijd supportteam dat 24/7 beschikbaar is om eventuele problemen snel op te lossen en technische ondersteuning te bieden, waardoor jouw bedrijf ongehinderd kan blijven draaien.

Zeker, BEpic biedt trainingssessies om jou en je team vertrouwd te maken met het beheren van je Magento-website, waardoor je zelfstandig wijzigingen kunt aanbrengen en de prestaties kunt optimaliseren.

Direct contact met onze operations manager?

Plan een meeting in met Valentijn van Tongeren.