Portfolio BEpic

Bekijk een aantal mooie klantcases uit het BEpic Magento portfolio:

Bij BEpic zijn we de pioniers in het creëren van meesterwerken binnen het Magento-ecosysteem. Bekijk rustig onze Portfolio-pagina, waar we trots onze successen, creatieve hoogstandjes en innovatieve oplossingen delen die het resultaat zijn van onze diepgaande expertise in Magento.

Binnen ons portfolio vind je niet alleen websites, maar levendige online ervaringen die het product zijn van ons ongeëvenaarde beheer, grondige onderhoud, naadloze koppelingen, slimme integraties en oogstrelend design. Bij BEpic gaan we verder dan het bouwen van e-commerceplatforms; we creëren digitale ruimtes die resoneren met jouw doelgroep en je onderneming naar nieuwe hoogten tillen.

PLNTS

MAGENTO WEBSHOP LATEN BOUWEN DOOR BEPIC

Happy Crafts

MAGENTO WEBSHOP OVERNAME EN MIGRATIE

Stage Freaks

MAGENTO WEBSHOP

Serenco

MAGENTO WEBSHOP

Outletboulevard.nl

MAGENTO WEBSHOP

BOXO

MAGENTO WEBSHOP

Veelgestelde vragen over een Magento portfolio

Heb je nog meer vragen over onze Magento-portfolio of wil je specifieke details over een project bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om je te helpen!

Ons portfolio omvat een breed scala aan Magento-projecten, waaronder het opzetten van nieuwe online winkels, het upgraden van bestaande winkels, maatwerkoplossingen, slimme integraties en innovatieve webdesigns.

BEpic biedt proactief beheer en onderhoud voor Magento-winkels. We zorgen ervoor dat jouw site altijd up-to-date is met de nieuwste functionaliteiten, patches en beveiligingsupdates, zodat deze soepel blijft draaien.

Absoluut! Ons team heeft uitgebreide ervaring in het integreren van Magento met verschillende systemen, betalingsgateways en externe platforms om een geïntegreerde bedrijfsvoering te waarborgen.

We hechten veel waarde aan samenwerking met onze klanten. Tijdens het ontwikkelingsproces organiseren we regelmatig overleg om feedback te ontvangen, ideeën te bespreken en ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet.

BEpic implementeert strikte beveiligingsmaatregelen, inclusief regelmatige updates en patches. We volgen de best practices in de branche om de veiligheid van Magento-winkels te waarborgen. Wees gerust onze specialisten bezitten alle belangrijke Magento certificaties.

Het vaststellen van de exacte kosten voor het beheren van een Magento-webshop is ongetwijfeld een belangrijke overweging, maar tevens een complex vraagstuk. Talrijke factoren beïnvloeden de totale kosten, waaronder:

  • De gewenste functionaliteiten en mate van maatwerk bovenop de standaard kernfuncties.
  • Het ontwerp van de webshop.
  • Het aantal en het type integraties, zoals verzendproviders, betalingsgateways, of externe oplossingen zoals Product Information Management (PIM) en Customer Relationship Management (CRM).

Hoewel dit een complex proces is, hebben wij een voorlopige schatting gemaakt om je een idee te geven. Voor de ontwikkeling van een eenvoudige Magento-webshop variëren de kosten doorgaans tussen de €4.500 en €10.000. Voor meer geavanceerde webshops, met name voor bedrijven met uitgebreide en complexe order- en verwerkingsprocessen, kunnen de kosten variëren tussen de €25.000 en €75.000. Het is essentieel te benadrukken dat deze ramingen afhankelijk zijn van specifieke eisen en behoeften. Een gedetailleerd gesprek met ons team is noodzakelijk voor een nauwkeurigere prijsbepaling die volledig aansluit bij jouw unieke situatie. We staan klaar om je te begeleiden en een oplossing te bieden die perfect aansluit bij jouw wensen en budget. Neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek.

Magento 2 is een krachtig open-source E-Commerce platform dat specifiek is ontworpen voor online winkelactiviteiten. Dit flexibele webwinkelsysteem is ideaal voor ondernemingen die van plan zijn aanzienlijk te groeien of die een uitgebreid assortiment en specifieke aanpassingen vereisen.

Het platform biedt een uitgebreide set aan mogelijkheden die gericht zijn op het optimaliseren van de E-commerce-ervaring. Of je nu een groeiende onderneming bent of een breed scala aan producten beheert, Magento 2 is perfect geschikt voor deze uitdagingen.

Magento-gebruikers profiteren van toegang tot honderden unieke functies die hen in staat stellen om effectief contact te maken met hun klanten en hun producten succesvol te verkopen. Deze functies omvatten geavanceerde tools voor personalisatie, uitgebreide integratiemogelijkheden, een schaalbare infrastructuur en een gebruiksvriendelijk beheersysteem, waardoor het een favoriete keuze is voor ambitieuze E-commercebedrijven wereldwijd.

Adobe heeft Magento overgenomen in 2018. Magento is een e-commerceplatform dat zich richt op het bouwen van online winkels en is bekend om zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid. Adobe, een wereldwijd bekend softwarebedrijf, heeft Magento geïntegreerd in zijn suite van zakelijke oplossingen, waaronder ook tools voor marketing, creatieve content en analytics.

Met de overname heeft Adobe getracht zijn aanbod aan e-commercefunctionaliteiten te versterken door gebruik te maken van de kracht van Magento. Dit heeft geleid tot de vorming van Adobe Commerce, dat een geïntegreerd e-commerceplatform biedt met mogelijkheden voor het beheren van content, marketing en verkoop.

  • Magento 2 biedt diverse functies, zoals geavanceerde personalisatie, uitgebreide rapportage, responsief webdesign en schaalbare infrastructuur. Deze kunnen jouw E-commerce-ervaring naar een hoger niveau tillen.

Je kunt ons eenvoudig bereiken via het contactformulier op onze website of door een e-mail te sturen naar info@b-epic.nl