VR \ AR

Banner

Virtual Reality & Augmented Reality

Unieke ervaringen beleven met gametechniekenOndergedompeld in een andere wereld

Met Virtual Reality komt effectief trainen nog dichterbij


Wat is Virtual Reality?

Stel je eens voor dat je, op de plek waar je nu zit, in een handomdraai naar een totaal andere wereld afreist. Wij hebben het dan niet over dagdromen of tijdreizen, wij hebben het over daadwerkelijk beleven.
Of het nou een 360-graden film betreft of een compleet geanimeerde 3d wereld waar jij een missie aangaat…. Jij pakt jouw virtual reality bril en jij ervaart dat je ‘echt’ even ergens anders bent!De toepassingen

Virtual reality training

​Op ieder moment dat het jou uitkomt een belangrijk gesprek trainen en ervaren alsof dit werkelijk gebeurt zonder de consequenties van die werkelijkheid? Het is mogelijk! En maak je een vergissing, dan begin je gewoon opnieuw. Oefen net zolang totdat jij klaar bent voor de echte situatie. Succes gegarandeerd! Jouw nieuwe medewerker leert efficiënt en effectief in het magazijn orders te pikken, terwijl jij door gaat met jouw eigen werkzaamheden. Dat is pas effectief inwerken.
Op welk gebied wens jij jouw medewerkers te trainen? Laat het ons weten en wij brengen de diverse mogelijkheden en oplossingen vrijblijvend in kaart.

Virtual reality Simmulatie

Simuleren van gevaarlijke situaties terwijl jij op jouw bureaustoel zit? Met Virtual Reality is een simulatieprogramma laagdrempelig in te zetten voor jouw organisatie. Geen grote simulatoren en ingewikkelde constructies, maar op een gewone werkplek. Situaties die in werkelijkheid veel te gevaarlijk zijn om te oefenen kunnen met een VR-bril veelvuldig nagebootst worden. Doordat de gebruiker ondergedompeld wordt in de simulatie, ervaart de gebruiker alsof hij of zij er werkelijk in zit. Hierdoor zullen jouw medewerker, wanneer een voorval zich daadwerkelijk voordoet, in een reflex juist weten te handelen.


Merkactivatie en Virtual Reality

Virtual Reality advergames zijn beleving op en top. In combinatie met de exposure van de gebrande brillen, bijvoorbeeld de Google cardboard met jouw bedrijf – en productgerelateerde content, breng jij jouw merk werkelijk onder de aandacht. Sterker nog…. jouw (potentiële) klant wordt ondergedompeld in de belevingswereld van jouw merk en ervaart jouw merk! Ervaringen zijn overtuigend. Een actieve referentie vanwege een positieve ervaring met jouw merk is het meest krachtige instrument om mensen te activeren. Virtual Reality is hierdoor een uiterst interessante tool om jouw merkrol consistent en consequent in te vullen en een creatief platform te creëren dat consumenten activeert.
Door bijvoorbeeld onze leuke playfull 30 sec games in te zetten grijp jij de prachtige kans om een werkelijke ervaring te bieden die de klant activeert.


Met bEpic co-creëer je Virtual Reality

Met gamedesign als houvast.

bEpic gaat voor optimale beleving en resultaat. De gebruikers staan centraal. De projecten worden op een Agile manier ontwikkeld, en in een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Door altijd te ontwikkelen op basis van gamedesign zorgen wij ervoor dat de gebruikers intrinsiek gemotiveerd worden en blijven om jouw doelstellingen te behalen. Wanneer plannen wij onze eerste afspraak?

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren