Magento Audit

Magento Audits

Onafhankelijke beoordeling van jouw Magento webshop?

Twijfel je aan de kwaliteit van je webshop? Middels een technische controle nemen onze specialisten een kijk onder de motorkap. De websitecode, stabiliteit en beheersbaarheid van jouw webshop worden gecontroleerd. Daarbij identificeren we potentiële problemen, beoordelen de ernst en adviseren over de beste aanpak ervan.  

Onze ervaren experts helpen je van black box naar inzicht. Je ontvangt een onafhankelijk adviesrapport, wat onzekerheid wegneemt en zorgt dat je verder kunt. 

Ook ontdekken hoe jouw webshop er op technisch vlak voor staat?

5/5

4.9 / 5 sterren op basis van 50+ beoordelingen

Onze klanten

ZIJ GINGEN U VOOR
Serenco_BEpic_Magento

MEER DAN 25+ JAAR ERVARING

Profiteer van onze betrouwbare audit

Met onze persoonlijke en resultaatgerichte aanpak bekijken we samen de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

RECENTE PROJECTEN

PLNTS.com

Wij hebben een Headless Magento 2 Webshop gerealiseerd voor PLNTS. Dit houdt in dat de voorkant en de achterkant van de webshop apart met elkaar praten. Dat zorgt voor een extreem snelle webshop die volledige naar wens ingericht is. PLNTS groeit in rap tempo en heeft dankzij de nieuwe headless Magento webshop een webshop die blijft presteren onder een zware werkdruk.

BEpic heeft geholpen om een PIM systeem te implementeren om vanuit één plek alle productgegevens in 20 talen te kunnen beheren. "Door BEpic is de tijd voor het maken van een catalogus meer dan gehalveerd"
Serenco_BEpic_Magento
Serenco
PIM Integratie

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Twijfel je nog of een audit geschikt is voor jouw website? We nemen graag de opties met je door om te kijken wat het beste past bij jouw website. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!

MEER DAN 150+ ORGANISATIES GINGEN JE VOOR

Wat wij kunnen betekenen

Magento Audit

Onze Magento Audit-service helpt je om de prestaties en beveiliging van je webshop te optimaliseren, zodat je het maximale uit je Magento-platform kunt halen.

Support

Met onze Magento Support ben je verzekerd van snelle en betrouwbare technische ondersteuning, zodat jouw webshop altijd soepel blijft draaien en eventuele problemen snel worden opgelost.

Configurators

Onze Magento Configurators helpen je bij het aanpassen en optimaliseren van je webshop, zodat je de gewenste functionaliteit en gebruikerservaring kunt bieden aan je klanten.

Magento Development

Ons ervaren Magento Development-team staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te bouwen die perfect aansluiten bij jouw specifieke e-commercebehoeften en bedrijfsdoelstellingen.

CONTACT

Waar kunnen we jou mee helpen?

Twijfel je nog of een audit geschikt is voor jouw website? We nemen graag de opties met je door om te kijken wat het beste past bij jouw website. Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op!