Magento Webshop laten maken ▶ Wat moet je weten? [strategisch plan]

Magento is een webwinkel oplossing, het bied zoveel functionaliteiten. Het is dus goed om een plan het hebben.
Bij Bepic hebben wij een strategisch plan die wij volgen:
1. We bespreken je plannen kritisch en komen met een vrijblijvend advies.
2. Je krijgt huiswerk voor het verzamelen van producten en gegevens.
3. Jouw e-commerce systeem ontwikkelen we samen, wij de techniek met onze developers en jij de inhoud als je dat zelf wilt doen.
4. Als alles klaar is dan helpen we je van de kant af duwen met een gebruiksvriendelijk strategisch plan.
5. De techniek blijft onder onze aandacht voor zowel hosting als onderhoud en beheren.
6. Uiteraard blijven we aanspreekpunt, voor alles.

Magento webshop laten maken

Een betaalbare Magento oplossing is wat iedereen zoekt.
Een Magento webshop is altijd de investering waard. We zijn in staat om een Magento webshop te bouwen vanaf € 7.500,- ex BTW. Iedere Magento omgeving is schaalbaar en kan mee groeien met uw bedrijf. Bepic bied iets unieks namelijk dat wij magento webshops bouwen van hoogwaardige kwaliteit, onze shops zijn robuust in elkaar gezet met lage risico’s bewezen door onze secure werkstijl.
Bepic bied ondernemers een betaalbare oplossing voor een kant en klare webshop die wij met jouw samenstellen

Webshop Magento: extensies en koppelingen

Magento is een open-source platform hierdoor is de webshop volledig naar jouw wens aan te passen. Dit kan door het gebruik te maken van koppelingen met Magento, koppelingen leggen een connectie tussen 2 systemen bijvoorbeeld een betaalsysteem. Bepic werkt al een tijd met magento koppelingen zo zijn wij partner van het betaalsysteem Mollie.Wij implementeren slimme koppelingen om de webshop gebruiksvriendelijk te houden en om voor jouw als webshophouder aangenamer te maken door bijvoorbeeld voorraad oplossingen te gebruiken.

Catalogus inrichten

Bij Bepic krijg je huiswerk voor het verzamelen van producten en gegevens. Met deze gegevens kunnen wij een optimale catalogus inrichten voor jouw webshop. We zorgen er voor dat Filters ingeregeld zijn. Dit maakt een webshop echt gebruiksvriendelijk voor klanten, o maakt het jouw klanten makkelijk om producten te filteren op basis van de prijs of kleur en nog veel meer.
Achter al de producten op de catalogus zit ook het flexibele ingebouwde voorraadbeheer systeem van magento. Je kan ervoor kiezen om de klant duidelijk te informeren over de levertijd afhankelijk van bijvoorbeeld de voorraadstand.
Heeft u ideeën of vragen over de mogelijkheden van magento, u kunt ons altijd even bellen

Checkout instellen en optimaliseren

De checkout pagina is natuurlijk belangrijk voor elke webshop, hier kiest de klant voor een verzendmethode die in magneto op basis van prijs, gewicht of zelfs land aangepast wordt.
En wat natuurlijk ook bij elke checkout aanwezig is: een betaalmethode.
Omdat Bepic een Mollie partner is bieden wij alle belangrijke betaalmethoden binnen handbereik.
Als jouw berdijf internationaal wilt groeien of juist focus heeft op een markt bieden wij een perfecte checkout aan.
Perfecte checkout? Ja, in een checkout pagina valt veel te optimaliseren. Wij bieden conversiehulp aan onze webshop partners, wij halen hobbels uit checkout pagina’s en zijn ervaren met e-commerce
Lees meer over onze ervaring hier

Passende hosting kiezen

Een stabiele shop is nodig om gebruiksvriendelijk te blijven. Bepic werkt met hosting partijen zoals Nevos en Magehost dit zijn ervaren server hosts voor magento webshop:
Indien u meer wilt weten over hosting van een webshop zie hier onze klantcase met magehost

Wat kan Magento voor mijn bedrijf betekenen?

Als je online ambities vervolgens groeien met je organisatie dan blijft Magento het juiste systeem om mee te groeien. Of je nu meerdere shops wilt maken, internationale plannen hebt of direct wilt koppelen met een partnerkanaal, het blijft het juiste systeem.

Niet voor niks dat vele grote bekende merken gekozen hebben voor Magento e-commerce, dat geeft vertrouwen.

Waarom BEpic als Magento reseller

BEpic is reseller van Adobe Magento. Als BEpic zijn we gespecialiseerd in totaaloplossingen op basis van Magento, we ontzorgen u als klant van A tot en met Z. We blijven ondersteunend op een manier dat je zelf in staat bent de regie te blijven houden. Een partner uit regio Eindhoven, lekker dichtbij.