Feestdagen APK

Ben je klaar voor de drukte van de feestdagen?

De feestdagen zijn in aantocht en Black Friday staat voor de deur. Dit is dé periode waarin jouw webshop moet presteren. Stilstand of technische problemen kunnen in deze cruciale tijd veel omzet kosten. Zorg ervoor dat je webshop stabiel en veilig is met de BEpic Webshop Feestdagen APK Audit.

Waarom een audit?

Een onafhankelijke audit van je webshop brengt potentiële problemen aan het licht voordat ze je klanten beïnvloeden. Door deze audit snel uit te voeren, heb je nog tijd om problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat je shop piekt tijdens de drukste periode van het jaar.

 

Wat houdt de BEpic Feestdagen APK in?

Onze audit controleert je webshop op 132 kritieke punten in verschillende categorieën:

Marketing (SEO, CRO)

Prestaties (snelheid en capaciteit)

Gebruikersvriendelijkheid (UX)

Compliance (juridische en privacy-eisen)

Kwetsbaarheden in Magento (versies en uitbreidingen)

Onderhoudbaarheid en stabiliteit van maatwerksoftware

Veiligheid (databescherming, SSL-certificaten)

Hosting (beschikbaarheid en betrouwbaarheid)

Schaalbaarheid (voorbereiding op hoge bezoekersaantallen)

Resultaat

Na de audit ontvang je een uitgebreid adviesrapport van een onafhankelijke expert, waarin alle bevindingen worden uitgewerkt. Dit rapport bevat concrete aanbevelingen om eventuele risico’s aan te pakken, zodat je webshop klaar is voor de piekmomenten van het jaar.

Ervaring en efficiëntie

Met onze ruime ervaring in het uitvoeren van audits voor webshops kunnen we snel en efficiënt werken, wat jou tijd en kosten bespaart. Zo heb je voldoende tijd om eventuele verbeteringen door te voeren vóór de feestdagen beginnen.

Feestdagen APK

Plan vandaag nog je Webshop Feestdagen APK in en zorg ervoor dat je klaar bent voor een succesvolle feestdagenseizoen.

Magento 2 gecertificeerd

Specialistische kennis en een team van experts

Magento is een krachtig platform dat veel mogelijkheden biedt, maar ook complexiteit met zich meebrengt. Ons team bestaat uit ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in Magento-technologie. Wij zorgen ervoor dat jouw webshop altijd up-to-date is en optimaal presteert.